Thursday, March 5, 2015

Geshopt: Catrice & Essence + swatches lipproducten

Ik had nog steeds enkele producten van Catrice en Essence die ik graag wilde kopen en na de laatste keer in Kruidvat is mijn stash weer een beetje aangevuld. Ik kocht drie producten uit de nieuwste limited collectie van Catrice, nog wat andere mooie make-upjes en de nieuwste lipliners van Essence. Kijk mee!

Van de nieuwste limited edition (LE) van Catrice, Nude Purism, wilde ik sowieso de mooie highlighter. Ik had het laatste exemplaar te pakken! Ook kocht ik nog een gentle lip colour lipstick in de kleur C02 Silky Rose en een nagellak in de kleur C01 Taupe-less (Catrice heeft vaak grappige woordspelingen in de namen).
De highlighter heeft al op diverse beautyblogs in de spotlights gestaan, dus ik heb hem lekker niet geswatched zodat ik nog wat langer van het mooie reliëfje kan genieten. De nagellak heeft een mooie taupekleur en deze zal ik zeker nog laten zien in een apart artikel. De gentle lip colour was voor mij een onbekend product. Nadat ik het al gekocht had, zocht ik wat swatches op en zag ik dat veel meiden online er niet zo over te spreken zijn, omdat de kleuren zo licht en onopvallend zijn. Maar heb je een lichte huid met koele ondertoon zoals ik en zoek je een lichte, roze nudekleur? Dan kan ik je gentle lip colour C02 Silky Rose zeker wel aanraden! Wat ik fijn vind is dat de gentle lip colour aanvoelt als een verzorgende balsem en hij hydrateert mijn lippen dan ook echt. Onderaan het artikel vind je swatches terug van de gentle lip colour C02 Silky Rose.

Toevallig wierp ik een blik in de bak met sale make-up. Meestal sla ik die bak over, omdat veel producten daarin niet zo fris meer zijn, maar het oogschaduwpaletje uit de vorige LE, VISIONairy, fonkelde me tegemoet. Voor € 2,50 was deze van mij! Door PinkFairy wilde ik ook graag het smokey eyes setje Meet Me At The Bonfire, dus deze nam ik ook mee. Deze lijkt me heel handig voor op reis als ik niet teveel mee wil nemen. Ook kocht ik de nieuwe oogschaduwbasis van Catrice.

Ondanks dat "mijn" Kruidvat nog steeds amper de nieuwe producten van Essence in het schap heeft, vond ik wel al de nieuwe longlasting lipliners waar ik superbenieuwd naar was. Deze draai je als een stiftje omhoog. Ik kocht twee kleuren: 05 Lovely Frappuccino en 07 Plum Cake.

Swatches van de Essence longlasting lipliners: Links 07 Plum Cake en rechts 05 Lovely Frappuccino.
Deze lipliners zijn supercreamy! De swatches kreeg ik niet zo makkelijk van mijn huid geveegd, dus longlasting zijn ze ook zeker te noemen. Ook ben ik erg blij met Lovely Frappuccino. Plum Cake is sowieso een kleurtje dat ik goed kan hebben (en vergelijkbaar met de lippencils Satin Mauve van Essence en Mauve Me Tender van Catrice), maar met Lovely Frappuccino heb ik eindelijk een donkere nuderoze kleur gevonden die niet te warm is voor mijn koele, lichte teint. Ik vind deze lipliners nu al super!

Catrice - Nude Purism LE - Gentle Lip Colour C02 Silky Rose

Catrice - Nude Purism LE - Gentle Lip Colour C02 Silky Rose

Gentle Lip Colour C02 Silky Rose in combinatie met Essence lipliner 05 Lovely Frappuccino

Prijsinformatie:
- Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter: € 4,59
- Catrice Nude Purism nagellak: € 2,99
- Catrice Nude Purism gentle lip colour: € 4,59
- Catrice VISIONairy oogschaduwpaletje: € 2,50 (sale)
- Catrice Smokey Eyes Set: € 4,59
- Catrice Prime&Fine Eyeshadow Base: € 3,59
- Essence Longlasting Lipliner: € 1,59

Goed, ik voel me zo onderhand sponsor van Catrice en Essence (helaas is dat niet andersom ;p), maar de producten zijn ook vaak zo leuk en de prijzen zijn schappelijk, dus ik kan het gewoon niet weerstaan. Beide merken spelen ook goed in op trends en er is dan ook altijd wel weer wat nieuws in het schap te vinden.

Heb jij nog iets gekocht van de Nude Purism collectie van Catrice of van de nieuwe Essence en Catrice producten?

4 comments:

 1. Jij kunt weer vooruit :) Mooie producten!

  ReplyDelete
 2. Ik heb je getagd in the Instagram Tag, die vandaag online staat op mijn blog. Het lijkt me leuk als je deze overneemt!
  http://www.worldfullofpolish.nl/2015/03/the-instagram-tag-evi.html

  ReplyDelete
 3. Bij mij waren de nude purism producten jammer genoeg al uitverkocht

  ReplyDelete
 4. oehh nieuwe lipliners! vond de vorige van essence al goed

  ReplyDelete