Saturday, February 7, 2015

L'Oréal Paris Infallible Nail 010 Keep Magenta

Deze nagellak van L'Oreál Paris heb ik alweer even, maar afgelopen week heb ik hem weer eens gedragen. Ik krijg weer zin in wat fellere kleuren nu het voorjaar in zicht komt. Kijk mee!

Dit is een langhoudende nagellak met gelnagellak effect zonder dat er een UV-lamp aan te pas hoeft te komen. Je brengt eerst de kleur aan, step 1, en daarna de gel finish top coat, step 2.

Eigenlijk zijn het gewoon twee losse nagellakjes. Het middenstuk is een soort huls die de nagellakjes bij elkaar houdt.

Ik heb de kleur Keep Magenta en dit is een donkere fuchsiakleur. Ik vind zo'n rozerode kleur nog mooier dan klassiek rood.

Deze nagellak zou tot twaalf dagen moeten houden, maar op mijn nagels blijft die een dag of vier mooi. Tja, twaalf dagen lijkt me vrijwel onmogelijk haalbaar voor welke nagellak dan ook. Misschien als je je handen nergens voor gebruikt en niet afwast en zo, maar zelfs dan lijkt het me vrijwel onmogelijk. Je kunt twee laagjes van de kleur aanbrengen, maar de gekleurde nagellak is zelfs al in één laagje zo goed als dekkend en ik heb het idee dat die dan zelfs beter houdt dan bij twee laagjes. Wel natuurlijk de topcoat altijd erover heen aanbrengen. Daarvan heb je sowieso maar één laagje nodig.

Dit nagellakduo kost € 10,99.

Heb jij deze nagellak al eens geprobeerd?

3 comments: