Sunday, February 22, 2015

Look: Absolute Rose

Ik had zin om met het Absolute Rose eyeshadow palette van Catrice aan de slag te gaan en dus maakte ik deze look. Als je verder leest, laat ik je close-ups van deze look zien en vertel ik je welke producten ik gebruikt heb!

Eyes
Voor mijn ooglook heb ik alle kleuren uit het Absolute Rose paletje van Catrice gebruikt. Ik vind de kleuren uit dit paletje erg mooi, juist omdat ze eigenlijk helemaal niet zo roze zijn, maar eerder neutraal en mauve. Dit zijn voor mij goed draagbare kleuren die ik graag gebruik. Ik heb een gelliner boven mijn wimpers gebruikt, maar deze heb ik vervaagd met de donkerste kleur uit het palet. Op mijn waterlijn heb ik zwart oogpotlood gebruikt en onder mijn onderste wimpers heb ik een smoky grijs potlood gebruikt voor nog wat meer effect. En ja, ik heb veel mascara op, maar ik vind van die sprekende wimpers zelf wel mooi!

Oogmake-up:
- Pro Longwear paint pot Painterly, MAC (als basis gebruikt).
- Eyeshadow palette Absolute Rose, Catrice.
- Fluidline Blacktrack, MAC.
- Longlasting eye pencil 01 Black Fever, Essence.
- Master Smoky shadow-pencil Smoky Grey, Maybelline.
- Mascara One by One Satin Black, Maybelline.
- Eyebrow filler, Catrice.

Face
Ik heb wel eens eerder een look gemaakt met roze tinten en toen had ik ook een roze blush gebruikt (zie deze link). Dat is toch iets teveel van het goede eigenlijk, dus deze keer heb ik een neutrale blush gebruikt en een beetje bronzer. Hierdoor blijft de look in balans. Shapen vind ik nog steeds lastig (maar wel leuk om te proberen), dus daarvan zie je het beoogde effect niet terug helaas.

Make-up:
- True Match touche magique illuminating concealer Ivory Beige, L'Oréal.
- Fit Me! foundation 115 Ivory, Maybelline.
- Finishing translucent powder, HEMA.
- Silky touch blush 40 Natural Beauty, Essence.
- Powder blush Taupe, NYX.
- Extra dimension bronzer Aphrodite's Shell, MAC.
- Highlighter uit het profi contouring blush paletje van P2.

Lips
Mijn lippen heb ik eerst omlijnd met een lippotlood en daarna ingekleurd met een liquid lipstick. Ik ben fan van lipliners en ik gebruik ze bijna altijd wanneer ik lipgloss of lipstick draag. Inmiddels heb ik dan ook lipliners in verschillende kleuren (zie dit artikel), maar roze en mauve tinten vind ik mezelf toch het beste staan en die gebruik ik dan ook het meest. Deze roze combinatie is een nieuwe ontdekking!
Lipproducten:
- Longlasting lip pencil 080 That's What Rose Wood Do!, Catrice.
- Color Riche L'Extraordinaire liquid lipstick 101 Rose Harmony, L'Oréal.

Make-up
De producten op de foto heb ik al per "onderdeel" genoemd!

Ik vind dit een frisse look die ik best vaker zou kunnen dragen. Wat vind jij van de gebruikte kleuren?

Ps. Ik plaats een paar keer per week, maar onregelmatig, nieuwe artikelen. Wil je snel en makkelijk op de hoogte worden gehouden wanneer ik een artikel plaats, volg Laura's Beautyblog dan via Bloglovin'!

4 comments: