Saturday, February 28, 2015

Essence Like an Unforgettable Kiss brush, blush & lipsticks

De limited edition collectie Like An Unforgettable Kiss die Essence voor Valentijn heeft uitgebracht, bevat een paar leuke producten. Ik kocht een blush, drie lipsticks en een blush brush.

De blush brush trok als eerste mijn aandacht van deze collectie. Hij is superzacht, kleurrijk en ziet er zo leuk uit.

De blush brush heeft een hartjespatroon in de haartjes. Ik vind het een goede brush alleen is die wat mij betreft te groot om blush mee aan te brengen. Dit is eerder een heel fijne poederkwast!

De duo blush in hartjesvorm is er in twee kleurcombinaties; 01 Nothing but Lovestoned en 02 Pink Me. Ik koos voor 01 Nothing but Lovestoned.
Deze blush is toch gewoon superschattig zo? Alleen al om de vorm en verpakking kon ik hem niet laten liggen.

De pigmentatie is wel heel erg licht. Het lukte me niet eens om er een behoorlijke swatch van te maken, maar na veel laagjes aangebracht te hebben op mijn wang, zie je wel een lichtroze perzikkleurtje terug op de foto hieronder.
De blush hoef je dus niet voor de pigmentatie te kopen, maar als je blushverzamelaar bent, koop je deze toch alleen al voor de schattige verpakking? Ik wel tenminste!

Ik kocht alledrie de kleuren lipstick uit de collectie: 01 Nothing But Lovestoned, 02 Pink Me en 03 Keep Calm And Kiss Me.

Op de lipstick staat:
Brilliant lipstick providing a hint of colour and a sheer finish on lips.
Precies de goede omschrijving!

Van links naar rechts: 01 Nothing But Lovestoned, 02 Pink Me en 03 Keep Calm And Kiss Me.

De lipsticks zijn een eerder gekleurde lipbalsems zoals de omschrijving op de verpakking eigenlijk ook aangeeft. Ze geven voldoende kleur af. Je ziet duidelijk verschil tussen de drie kleuren en op mijn lippen zijn de kleuren gelijk aan de swatches op de foto. De geur van de lipsticks vind ik iets aan de chemische kant, maar ik vind ze fijn en verzorgend aanvoelen en makkelijk draagbaar.

De prijzen
- blush brush: € 2,89
- duo blush: € 3,99
- lipsticks: € 2,39
De collectie is tijdelijk te koop bij Kruidvat en Trekpleister, maar ik verwacht dat die snel plaats zal maken voor een nieuwe limited edition, dus je moet snel zijn als je er nog iets van wilt kopen.

Heb jij iets van deze collectie gekocht?

3 comments:

  1. Die kwast vind ik echt superschattig

    ReplyDelete
  2. Ja, inderdaad, de kwast is zo cute! Leuk!

    ReplyDelete
  3. Ik heb de blush ook ! En inderdaad alleen de verpakking is al te leuk!

    ReplyDelete