Monday, January 5, 2015

New in: Oogschaduws KIKO

Vlak voor kerst was ik in de Duitse stad Keulen en daar kwam ik een shop van KIKO cosmetics tegen. In 2013 had ik al eens bij KIKO geshopt en dat was me goed bevallen, dus ik was blij om na ruim een jaar weer eens rond te neuzen bij dit merk. Ik had al snel een mandje gevuld met make-upjes, maar uiteindelijk heb ik een heleboel weer teruggelegd en rekende ik slechts drie oogschaduws af.

Ik koos expres twee voor mij doen aparte kleuren en ik kocht nog een mooie water eyeshadow die heel intens is en zowel nat als droog is te gebruiken. De water eyeshadow zit in het vierkanten doosje en heeft daarin ook een spiegeltje. De andere twee oogschaduws zitten in simpele, ronde doosjes met een mat deksel.

Bovenaan zie je water eyeshadow #202 Golden Mauve en daaronder links eye shadow #133 Pearly Hot Chocolate en rechts eye shadow #137 Pearly Copper.
Op de foto hierboven die bij daglicht is gemaakt, lijken de oogschaduws in de doosjes wat koeler van kleur dan ze in werkelijkheid zijn. Misschien komt dit doordat het licht wat aan de grauwe (koele) kant was. Op de swatches hierna zie je de kleurweergave zoals deze daadwerkelijk is.

Hieronder zie je van links naar rechts droge swatches bij daglicht: water eyeshadow #202 Golden Mauve, eye shadow #133 Pearly Hot Chocolate en eye shadow #137 Pearly Copper.

Op de foto hieronder die met flits is gemaakt, zie je de gouden shimmer in water eyeshadow #202 Golden Mauve nog net wat beter.
De andere twee kleuren zijn warm en glanzend. Ik weet dat deze kleuren blauwe ogen laten spreken, maar ik vind ze in combinatie met mijn lichte huid soms wat lastig combineren. Met deze twee mooie kleuren in mijn stash heb ik echter geen excuus meer om deze kleuren te blijven negeren.

De ronde oogschaduws kosten € 2,90 per stuk en de water eyeshadow in het vierkanten doosje kost € 8,90 (maar in de shop waar ik was, werden ze met 50% korting verkocht!). KIKO cosmetics heeft in Nederland sinds kort een winkel in Amstelveen en is online verkrijgbaar via kikocosmetics.eu. In andere Europese landen, waaronder Duitsland dus, zijn meer shops te vinden.

Ken jij KIKO al?

1 comment:

  1. OH ik had verwacht dat de kleuren veel rozer en koeler zouden swatchen

    ReplyDelete