Sunday, January 25, 2015

Look: Haar geverfd + 90's lip

Ik wilde al even graag mijn nieuwe oogschaduwpalet van ZOEVA gebruiken en dat kwam er eindelijk van bij deze look. Ook had ik net mijn haar geverfd, dus kijk snel mee!

In mijn ooglook gebruikte ik de vaalroze kleuren uit het Smoky palette van ZOEVA en mijn nieuwste KIKO oogschaduw:

Voor de ooglook had ik eerst alleen Dust&Memories op het bewegend ooglid en Smoky Wishes in de arcadeboog gebruikt, met Relieve the Moon onder mijn wenkbrauw. Dit zijn mooie matte kleuren, maar ik kon het niet laten om wat sparkle toe te voegen en daar kwam dus de mooie oogschaduw van KIKO om de hoek kijken. Deze water eyeshadow in nummer 202 bevat heel fijne gouden shimmer.

De look maakte ik af met zwarte gel eyeliner die ik zelfs onder mijn oog gebruikte waardoor ik deze keer helemaal geen oogpotlood meer nodig had. Zwarte mascara erbij en klaar was mijn ooglook.

Deze look maakte ik een paar weken geleden en toen had ik net die dag mijn haar geverfd, zoals ik al op twitter in een sneak peek liet weten. Ik gebruikte een kleur die ik al eens eerder gebruikte: 6-65 Praline van de Million Color lijn van Schwarzkopf (hier vind je mijn review). Het kleuren zelf ging deze keer vrij makkelijk, maar nu - zo'n drie weken later - is de kleur alweer een stuk vervaagd. Net zo snel als de vorige keer dus. Ik vind het een mooie kleur, maar doordat die zo snel vervaagt, ga ik volgende keer toch maar eens naar andere verf kijken. Tja, ik had het pakje nog in huis...


Op mijn lippen heb ik een budgetproof combo: Satin Mauve lipliner met daarover Barely There! lipstick, beide van Essence.
De kleurencombinatie geeft dat jaren 90 gevoel door de bruinpaarse kleur en het gebruik van lipliner. Ik heb lipliner helemaal ontdekt en draag nu geen lipstick meer zonder!

Make-up:
- Smoky eyeshadow palette, ZOEVA.
- Water eyeshadow 202
- Contour kit, Smashbox.Golden Mauve, KIKO.
- Fit Me! foundation 115 Ivory, Maybelline.
- Powder blush Pink Cult, MAC.
- Velvet Finish concealer 030 Velvet Beige, Catrice.
- Fluidline Blacktrack, MAC.
- Eyeshadow fix matte, ZOEVA.
- Lipliner 06 Satin Mauve, Essence.
- Lipstick 06 Barely There!, Essence.
- Finishing translucent powder, HEMA.
- Made to Stay highlighter pen, Catrice.
- Lash Princess mascara, Essence.
- Eyebrow filler, Catrice.
- Baked blush Pinktastic, e.l.f.

Wat vind je van de kleuren die ik in deze look gebruikt heb?

No comments:

Post a Comment