Wednesday, November 5, 2014

Review: Masterpiece mascara's - Max Factor

Max Factor heeft veel fijne mascara's in het assortiment waarvan de Masterpiece mascara's al heel wat jaren bekend zijn. Eerder heb ik al eens de Masterpiece waterproof mascara gehad. In dit artikel laat ik de Masterpiece en de Masterpiece Max mascara's van Max Factor zien!

De "gewone" Masterpiece mascara zit in een gouden huls en de Masterpiece Max zit in een zwarte huls. Ik koop zelf altijd mascara's in het zwart, maar deze zijn ook in zwartbruin verkrijgbaar, dus net een tintje lichter.

De borsteltjes verschillen iets van elkaar, voornamelijk in de lengte van de borstelhaartjes. Ze zijn allebei synthetisch en dit soort borsteltjes vind ik zelf altijd erg prettig werken.
Bovenaan zie je het borsteltje van de Masterpiece Max mascara en daaronder die van de originele Masterpiece variant.

Ik kon moeilijk informatie vinden waarin nou echt het verschil wordt aangegeven tussen beide mascara's. Van de Masterpiece Max verwachtte ik in elk geval zelf meer volume en dat klopt ook wel. In onderstaande collages zie je het effect van beide mascara's.
Ik heb een duidelijke favoriet: de Masterpiece Max! Dit is zelfs een mascara die ik opnieuw zou willen kopen, ware het niet dat ik eerst nog wat andere mascara's te testen heb... Waar de gewone Masterpiece mascara mijn wimpers slechts lichtjes aanzet en nauwelijks volume geeft, geeft de Masterpiece Max mijn wimpers precies het gewenste effect: volume en definitie. Ook klontert die niet en brengt die makkelijk aan. Yep, I like it!

Deze mascara's zijn bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar. De originele Masterpiece mascara kost €15,99 en de Masterpiece Max kost €16,99. Zelf koop ik eigenlijk nooit een mascara voor de volle prijs. Als je het een beetje in de gaten houdt, vind je ze namelijk vaak genoeg in de aanbieding.

Heb jij de Masterpiece mascara wel eens gebruikt?

5 comments:

 1. Echt jaren geleden heb ik die goude ook gehad, was echt mijn favoriet! Tegenwoordig zoek ik het wat meer budget.

  ReplyDelete
 2. Ik vind het effect er goed uitzien!

  ReplyDelete
 3. Dit is mijn favoriete mascara, hij houd lang en doet echt wat voor mij wimpers.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 4. de max is ook jaren favoriet bij mij, er zit toch iets van verschil in de formule of borsteltje. Je hebt hem idd met korting als je wat oplet, vind 16 eur veel te duur

  ReplyDelete