Tuesday, September 23, 2014

Nagellak: Color Riche #890 Masque Lover - L'Oréal

Ik heb alvast een mooie nagellak voor de herfst ontdekt; Masque Lover uit de Color Riche nagellaklijn van L'Oréal. Op het flesje staat Granite Effect en ik had geen idee wat dit betekende. Het blijkt dus een nagellak met liquid sand structuur te zijn! Aha dat verklaart die aanduiding op het flesje dus, want graniet heeft ook zo'n grove structuur. Het is een prachtige lak, dus kijk snel mee!

De kleur van Masque Lover is antraciet met een blauwe gloed erover. De lak heeft een grove structuur en er zitten witte en zwarte spikkels in. De witte spikkels vallen op de nagels helaas een beetje weg doordat ze gekleurd raken door de lak, maar het geheel ziet er wel schitterend uit.Ik draag twee laagjes. De nagellak dekt goed en droogt snel. Ik had nooit gedacht dat dit zo'n mooie nagellak zou zijn en ik ben er dan ook erg tevreden over!

Deze nagellak kost € 5,99.

Wat vind jij van deze nagellak?

5 comments:

 1. Ik vind hem heel erg mooi, aparte kleur.

  ReplyDelete
 2. Weet niet je mij kan helpen, ik heb hem gekocht bij L'oreal op de outlet in Roermond. En heb hem opgedaan. Doe je er een basis coat onder en een toplaag of laat je het zo ruw? Ik krijg hem niet netjes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat vervelend dat die niet netjes op je nagels wil. Ik draag twee laagjes van deze nagellak en een base coat is wel aan te raden. Je zou er ook een zwarte of witte nagellak onder kunnen proberen anders.

   Delete