Sunday, July 13, 2014

Outfit: Loose Fit

Met het klamme, benauwde weer van de laatste tijd is er één kledingstuk dat ik vermijd: jeans. Met warm, benauwd weer vind ik jeans verschrikkelijk zitten. Ik draag liever jurkjes, rokjes én... losvallende broeken! Die laatste zijn deze zomer helemaal in, dus je vindt ze overal. Vorig jaar had ik trouwens al een exemplaar met print (die je hier en hier ziet) en deze zomer heb ik er een zwarte variant bij gekocht. In dit artikel laat ik er een outfitje mee zien dat ik een tijdje geleden droeg, kijk mee!

Voor deze outfit combineerde ik de losvallende broek met een kimonoblouse en hoge, koraalkleurige pumps.


Outfit:
- Kimono: Primark
- Top: H&M
- Broek: H&M
- Pumps: WE 

Zowaar droeg ik ook eens een ketting. Ik heb best wat kettingen, maar toch laat ik een ketting vaak weg in mijn outfit, omdat ik ze vaak niet lekker vind dragen en zo onhandig vind. Deze lange ketting bestaat eigenlijk uit drie kettingen. Hij komt van de H&M en is lekker licht van gewicht, dus dan heb ik er niet zo'n last van.

De nagellak matcht met mijn pumps. Het is de kleur Marrakech van Mavala. Ik heb deze op Schiphol gekocht toen ik op vakantie ging naar Madeira. Het kleurtje is al met één laag dekkend, al draag ik vrijwel altijd twee laagjes nagellak. Het armbandje heb ik lang geleden eens bij H&M gekocht.

 
Wat draag jij met dit benauwde weer? Wat vind jij van zo'n losvallende broek?

No comments:

Post a Comment