Friday, July 25, 2014

Face of the Day: Cool Mint

In deze post laat ik je een frisse, zomerse look zien. Deze Face of the Day (FOTD) is van vorige week woensdag, toen het tropisch warm begon te worden. De ooglook heb ik al vaker gedragen deze week, want de mintkleur vind ik erg leuk. Kijk mee!

In de zomer kies ik toch vaker voor make-up met wat meer kleur. De losse oogschaduwpigment Take it Mint komt uit een oudere collectie van Catrice (klik hier voor een look die ik er al eens mee maakte). In de winter raak ik die kleur niet aan, maar 's zomers gebruikt ik hem met liefde. Het is zo'n fijne, frisse kleur! Pas kocht ik ook nog een mintkleurig kohl kajal oogpotlood van Catrice; Too Cool for Pool. Deze twee producten zijn de eye catchers van de look in dit artikel!

Oogmake-up:

Ik heb Take it Mint losse oogschaduw van Catrice over oogschaduwbasis heen op mijn bewegend ooglid aangebracht. Zo droog aangebracht, is Take it Mint nog vrij zacht van kleur. Aangebracht met een mixing solution is de kleur metaalachtiger en sterker, maar dat heb ik hier dus niet gedaan. Om de turqoise-mintkleur niet al te onnatuurlijk te laten ogen, heb ik een warme bruine kleur, shade 4, uit het Undressed palet van MUA in de arcadeboog aangebracht. Met Blacktrack fluidline van MAC heb ik een lijn boven mijn oog gezet. Mijn waterlijn heb ik zwart gemaakt en onder de waterlijn heb ik de kohl kajal Too Cool for Pool van Catrice gebruikt. Dit vind ik een leuk accent geven. Op mijn wimpers zit Miss Manga mascara van L'Oréal.

Full face:
Ik heb een koraalkleurige blush op en een glanzende, roze lipstick. Zoals je ziet kan een opvallende kleur op je ogen heel fris staan!

Draag jij 's zomers ook meer kleur op je ogen?

Ps. Volg Laura's Beautyblog op Bloglovin', Twitter en Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de laatste updates!

4 comments: