Sunday, June 1, 2014

Mascara: False Lash Wings - L'Oréal

Eindelijk heb ik weer eens een mascara waarover ik erg tevreden ben. Inmiddels gebruik ik hem al bijna twee maanden, dus binnenkort ga ik hem vervangen. Het is dus de hoogste tijd voor een review!

Op de foto bovenaan het artikel zag je de mascarahuls al. Deze is vrij strak en grafisch. L'Oréal belooft met deze mascara een valse wimper-effect die je uitgewaaierde wimpers geeft zoals de vleugels van een vlinder. Dat is leuk bedacht, maar hoe bevalt deze mascara mij? Dat ga ik je nu vertellen!

Het borsteltje heeft een vorm die ik nog nooit eerder had gezien bij mascara's. Het werkt voor mij in elk geval erg prettig! De holle zijde van de gebogen kant (op de foto aan de onderkant zeg maar) zet ik op mijn wimpers. Met de meer rechte zijde, de bolle kant bovenaan, breng ik mascara aan op mijn onderwimpers. Met dit borsteltje zijn mijn wimpers heel makkelijk te scheiden en toch geeft de mascara ook volume.

Hieronder zie je een collage waarbij ik op de foto's links geen mascara draag en op de foto's rechts wel.
Het blijft een klus om mascara mooi aan te brengen. Ik heb het idee dat ik in het echt nog meer volume krijg van deze mascara, maar dat effect zie je op de foto's hierboven minder goed terug. Misschien heb ik net een laagje te weinig aangebracht? Ik merk namelijk dat ik met deze mascara makkelijk meer laagjes over elkaar heen kan aanbrengen. Doordat het borsteltje de wimpers goed gescheiden houdt, krijg je gelukkig niet snel spinnenpootjes. Ik vind het een fijne mascara die prettig aanbrengt en gedurende de dag goed de krul en wat volume in mijn wimpers houdt!

Deze mascara is te koop bij de drogist voor € 16,99.

Welke mascara gebruik jij graag?

2 comments:

  1. Het lijkt me een erg fijne mascara! X

    ReplyDelete
  2. Klinkt goed! Zelf zweer ik bij mijn Pupa Vamp mascara <3

    ReplyDelete