Sunday, June 15, 2014

FOTD: Vrijdag de dertiende!

Vrijdag speelde Nederland haar eerste WK-wedstijd dus eigenlijk was de kleurcode oranje, maar ik besloot me daar niets van aan te trekken en voor een look met paars en roze te gaan. Lees verder voor close-ups en om te zien welke producten ik heb gebruikt!

Oogmake-up


De foto's hierboven zijn bij ochtendlicht (daglicht) gemaakt. De foto hieronder is met flits gemaakt, want zo zie je extra goed het metallic-effect van de oogschaduws.
MUA (MakeUp Academy) heeft genoeg neutrale oogschaduwpaletjes waarmee je alle kanten op kunt, maar ik vind het eXtreme Metallics paletje in de kleur Celebrity misschien nog wel mooier dan de dupes van de Naked palettes. Alle vier de kleuren uit het eXtreme Metallics palet, dat bestaat uit een mooie samenstelling van paarsige tinten, heb ik gebruikt. Ik heb de ooglook afgemaakt met zwarte gel eyeliner, zwart oogpotlood, een smoky oogpotlood onder mijn onderste wimpers en mascara.

Full Face
Beide foto's zijn met flits gemaakt.

Ik houd zelf altijd wel van wat glow in mijn gezicht. Ik gebruik dan ook een dewy foundation, mede omdat ik snel last heb van velletjes en matte foundation dit alleen maar benadrukt. Met de Fit Me foundation van Maybelline tover ik die healthy glow zo tevoorschijn. Ik heb het wel een klein beetje afgepoederd. Verder heb ik contour (Taupe blush van NYX), blush en highlighter gebruikt. Met de Undress Your Skin highlighter van MUA ben ik erg blij, want deze highlighter heeft een koele, rozige tint. Goudkleurige highlighters verdienen niet mijn voorkeur bij lichte, koele huidtonen al lijken die in het algemeen het populairst. Ik raad je aan met een lichte, koele huid toch vooral eens een beigeroze highlighter te proberen. Bij een warme of meer getinte huid staat een goudkleurige highlighter dan wel weer prachtig! Op mijn lippen draag ik een lip colour pen uit de Glamazona limited edition van Catrice van vorig jaar zomer. Wat een fijn lipproduct is dit! Ik heb deze pen echt weer herontdekt.

Gebruikte make-up
- Fit Me foundation #115 Ivory, Maybelline.
- Longlasting eyepencile waterproof #010 New Kids on the Black, Catrice.
- Master smoky shadow-pencil Smoky Grey, Maybelline.
- Big Bold Volume by the Lash mascara, NYC (geen aanrader! review volgt nog).
- Made to Stay highlighter pen, Catrice.
- Extreme Metallics paletje Celebrity, MUA.
- Undress Your Skin shimmer highlighter, MUA.
- Eyebrow filler, Catrice.
- Fluidline Blacktrack, MAC.
- Natural Reflection mini finishing powder Fair, Everyday Minerals (helaas op nu).
- Eyeshadow Fix matte, Zoeva.
- Blush Taupe, NYX.
- Blush #004 Blossom, BE Creative (huismerk Ici Paris XL).
- Lip Colour Pen C02 I Got the Flower!, Catrice (oude limited collectie).
 
Het eXtreme Metallics oogschaduwpaletje van MUA kost € 4,59 en de MUA Undress Your Skin highlighter kost € 6,99. MUA wordt verkocht bij enkele geselecteerde Kruidvat-filialen maar via Kruidvat.nl is alle make-up van MUA nu ook online te bestellen! Goed nieuws dus voor de mensen die geen Kruidvat-filiaal dat MUA verkoopt in de buurt hebben.
 
Ben jij vrijdag wel in oranje gegaan? En wat vind je van deze look?

Ps. Volg Laura's Beautyblog op Bloglovin', Twitter en Facebook om altijd op de hoogte te zijn van updates!

3 comments: