Wednesday, June 25, 2014

Complete look 23/6/2014: outfit & make-up!

Maandag had ik een vrije dag en heb ik die doorgebracht met mijn moeder. Ik heb mooie, bloeiende planten gekocht voor op mijn balkon en daarna hebben we nog samen gegeten. Dat Nederland voetbalde is hierdoor een beetje aan me voorbij gegaan, maar daar kan ik ook niet echt mee zitten. Geen oranje dus, maar wel een complete look of the day die ik je in dit artikel laat zien!

Oogmake-up

Ik ging weer eens voor mijn all time favorite oogmake-up met zilvergrijze tinten. Ik heb een Master Smoky shadow-pencil van Maybelline gebruikt in de kleur Smoky Grey met een zilvergrijze baked eye shadow van Etos daarover. Ook heb ik een blauwgrijze oogschaduw van Kiko (Colour Sphere #26) in de arcadeboog aangebracht. Verder nog een lijntje fluidline Blacktrack van MAC boven mijn wimpers en zwart longlasting eye pencil waterproof van Catrice op mijn waterlijn. Ik heb alweer een nieuwe mascara; Miss Manga Black Angel van L'Oréal.

Full face

Mijn subtiel aangebrachte foundation is Fit Me #115 Ivory van Maybelline. Ook heb ik een beetje finishing powder van Everyday Minerals aangebracht. De blush die ik heb gebruikt is Rosy Outlook van MAC. Uit het face form palet Fair van Sleek heb ik de bronzer en highlighter gebruikt om wat meer vorm te geven aan mijn gezicht. Mijn wenkbrauwen heb ik in model gebracht met de eyebrow filler wenkbrauwgel van Catrice. Op mijn lippen draag ik L'Extraordinaire (soort liplacquer) van L'Oréal in de kleur 101 Rose Melody.

Nagels
Op mijn nagels draag ik een koraalrode kleur. Dit is #98 Marrakech (Mavala).

Outfit

Ik koos op maandag voor een losvallende midi-rok van H&M. Ik vind dit op zich een lastige roklengte, want het oogt al snel tuttig. Ik zou zo'n rok dan ook niet met ballerina's combineren. Ik koos voor goudkleurige gympen die ook van H&M komen. Die had ik vorig jaar zomer gekocht. De top is van Vero Moda en het riempje is van Primark. De zonnebril zie je niet zo goed, maar deze is van WE. Ook draag ik een armband van Sal Y Limon. Zo is het een vrouwelijke, maar tevens comfortabele outfit.

Wat vind jij van een midi-rok?

Ps. Volg Laura's Beautyblog op Bloglovin', Twitter en Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de laatste updates!

1 comment: