Thursday, May 29, 2014

Review: Hello Mirror Guess My Age 30 up eye cream - HEMA

Hello Mirror Guess My Age 30 up eye cream is een hele mond vol, maar het gaat hier dus om een oogcrème. Ik wilde hem al hebben sinds ik hem op het HEMA-event gespot had en inmiddels gebruik ik hem al een tijdje. Lees verder voor mijn review!

De oogcrème zit in een tubetje met een inhoud van 15 ml. Dat lijkt weinig, maar aangezien je van oogcrème maar heel weinig gebruikt, is dit meer dan voldoende om enkele maanden mee vooruit te kunnen. Het tubetje ziet er heel clean en eenvoudig uit, zoals we gewend zijn van HEMA. Ik vind het fijn dat de oogcrème in een tubetje zit, want dat werkt hygiënisch en zo blijft de crème lang goed.

De tube zit in een zilverkleurig doosje. Dat voegt toch wel wat extra's toe aan dit product, want hierop staat beschreven wat de oogcrème doet voor je huid en hoe je deze gebruikt.

De ingrediëntenlijst heb ik ook maar even op de foto gezet. Ik ben geen expert in ingrediënten, dus ik ga ze niet allemaal bespreken, maar zo zie je zelf wel of het wat voor je is of dat er ingrediënten in zitten waar je mogelijk niet tegen kunt. Ik ben zelf wel blij dat er geen parfum in de oogcrème zit, want dat vind ik sowieso onnodig in gezichtsverzorging, maar parfum kan ook irriterend werken. Fijn dus, dat HEMA dat eruit gelaten heeft.

Op het eerste gezicht lijkt de oogcrème een gewone crème, maar eigenlijk is het meer een lotion. Hij voelt heel fris aan en dat vind ik vooral 's morgens als ik er wat vermoeid uitzie onder mijn ogen, erg prettig.

Hieronder heb ik de oogcrème uitgesmeerd en dan zie je goed dat het eigenlijk meer een lotion of gelcrème is.
 
Ik vind dit een fijne oogcrème. Ik mis het echt wanneer ik hem vergeet aan te brengen. Hij hydrateert goed en geeft tegelijkertijd een lekker fris gevoel aan de huid onder je ogen. Ook trekt die snel in en is het een prima gladmakende basis voor de concealer die ik onder mijn ogen aanbreng. Ik kan niet meer zonder!
 
Deze oogcrème is voor € 4,50 te koop bij HEMA. Hij is er ook voor andere leeftijdsgroepen.
 
Gebruik jij oogcrème?

3 comments:

 1. Deze lijkt mij fijn...met een nog fijner prijsje!

  ReplyDelete
 2. Misschien moet ik dit ook maar eens proberen.

  ReplyDelete
 3. Klinkt fijn!

  Mymakeupmemoire.blogspot.nl

  ReplyDelete