Saturday, May 10, 2014

Handig voor je make-up stash: HEMA ladeverdelers + labeltang

Het blijft een ding voor make-upliefhebbers: je stash indelen. Hoe doe je dat handig en praktisch? Ik ben net als iedereen contstant op zoek naar de beste mogelijkheden voor mijn stash. Bij HEMA kocht ik een tijd terug al praktische ladeverdelers en afgelopen week kwam daar een lettertang bij waarmee ik mijn make-up kan labelen. Wil je er meer van weten? Lees dan verder!

HEMA heeft sinds enkele maanden handige ladeverdelers te koop. Dit zijn transparante bakjes die in een lade passen, maar ook los op je make-uptafel. Ze worden per set verkocht.

Hieronder zie je de bakjes. Ze hebben verschillende formaten, maar passen perfect in de meeste lades.

Je kunt de bakjes ook stapelen.

Ik heb enkele bakjes in lades gedaan met daarin make-up, maar ik heb ook een bakje met verzorgingsproducten gevuld.

Afgelopen week kwam ik bij HEMA een lettertang tegen, ook wel een labeltang genoemd. Het was even uitvogelen hoe die precies werkt, want er zit geen beschrijving bij. Op de achterkant van de verpakking stonden slechts enkele instructieplaatjes. In het begin had ik dan ook wat mislukte labels, maar ik kon er gelukkig al vrij snel mee overweg.

De labeltang koop je in een set. Er zit een rol zwarte tape bij en verwisselbare schijven met verschillende tekens/letter. Er zijn ook navulsets met daarin taperollen in allerlei kleuren. Daarvan nam ik dus gelijk ook twee varianten mee.

De labels zijn handig om palettes en blushes die je op hun kant zet te labelen. Zo zie je snel welk product het is. Hieronder zie je hoe ik mijn blushes van MAC elk een label heb gegeven.
Ik ben vooral heel erg blij met de labeltang, want die wilde ik altijd al hebben. De ladeverdelers zijn echter ook niet verkeerd. Helaas heb ik mijn stash verdeeld over verschillende kastjes en ruimtes. Daar wil ik nog wel eens verandering in brengen. In ieder geval zijn de ladeverdelers en labeltang van HEMA superhandige hulpmiddelen voor het organiseren van je stash! 

Prijzen:
- Ladeverdelers: € 9,95 per set.
- Lettertang: € 9,95 (incl. zwarte tape).
- Navulrollen tape: € 3,95 per vier.

Hoe deel jij je stash in?

5 comments:

 1. hey! ik deze ook gekocht, voornamelijk om de steeds groeiende make up collectie wat overzichtelijker te maken. (one can try)

  het ziet er echt super mooi uit zo! moet ik ook eens proberen. toen ik ze gebruikte op een recht oppervlak (zoals een lade) sprongen ze er na 15 min er terug af... het kleeft niet genoeg :(

  en inderdaad! een duidelijkere handleiding zou praktisch zijn! ik heb net iets langer zitten klungelen met dat stripje erdoor te laten gaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, om die tape er goed door te laten gaan, is even prutsen. Bij mij blijven de labels trouwens wel goed zitten. Op de blushes (die een ronde vorm hebben) laten de labels niet los.

   Delete
 2. Van die bakjes zijn inderdaad superhandig! Alleen zou ik het een beetje zonde vinden om mijn make-up te beplakken met dymo labeltjes.

  ReplyDelete
 3. Ohh wat een leuke tip thanks!

  ReplyDelete
 4. Ik ga straks meteen naar de hema...handig zeg!

  ReplyDelete