Saturday, May 24, 2014

Catrice Sand'Sation Luxury Lacquers x5

Al eerder liet ik een lakje zien uit de limited nagellakcollectie Luxury Lacquers van Catrice. In deze collectie zitten nagellakjes met verschillende finishes. Zo heb je holografische nagellak, glitternagellak, maar ook de door mij zo geliefde sand-nagellak. Catrice noemt de lijn met sand-nagellakjes uit deze collectie Sand'Sation. Ik kocht er vijf van die ik inmiddels allemaal gedragen heb en je in dit artikel laat zien!

Eigenlijk hoef ik er maar weinig over te vertellen, want ze zijn gewoon allemaal mooi! In totaal zijn er acht Sand'Sation nagellakjes verkrijgbaar waarvan ik er dus vijf heb. Ze lakken makkelijk en drogen vrij snel. Met twee laagjes zijn ze al zeer goed dekkend. Ze hebben allemaal een mooie grove structuur met wat glitters erin waardoor het echte eye catchers zijn. Verder spreken de foto's hieronder voor zich!

C04 PLUMbeach


C03 Sandhopper


C06 It's a PINKini World


C07 TropiCoral


C05 Strawberry BAYquiri


Met een beetje geluk kom je deze nagellakcollectie nog tegen, want tot en met mei zijn deze nagellakjes in de verkoop bij Kruidvat en Trekpleister. Ze kosten € 3,59 per stuk.

Heb jij ook al een Sand'Sation of andere Luxury Lacquer gekocht?

No comments:

Post a Comment