Monday, March 10, 2014

NOTD: Zeeblauw met glitter van HEMA

Het is officieel nog niet eens lente, maar als je buiten bent, voelt het wel zo. Bij dit heerlijke lenteweer krijg ik gelijk zin om frisse, kleurrijke nagellak te dragen. Ik heb een combinatie van nagellakjes op gedaan die ik mee kreeg op de HEMA persdag. Lees verder voor meer foto's van mijn Nails Of The Day (NOTD) die ik vandaag draag!

Helaas hebben de nagellakjes die ik meekreeg geen namen of nummers. Mogelijk komt dit doordat ze tijdens de persdag nog niet officieel verkocht werden. In elk geval draag ik een zeeblauwe kleur uit de long lasting nailpolish lijn en een glitternagellak die ik wel al in HEMA gespot heb als top coat glitter (en dus niet long lasting zoals hier op het flesje staat) in de kleur Ocean Glitters. Dit is volgens mij exact dezelfde als die ik hier laat zien.

Ik heb een basecoat op van Essie (Help Me Grow base coat) met daarover twee laagjes van de zeeblauwe lak en daarover een laagje Better Than Gel Nails top sealer van Essence. Ik draag deze topcoat alleen niet op mijn ringvinger, want daar heb ik al de glitter topcoat van HEMA aangebracht. Dit is het resultaat!

De zeeblauwe lak dekt in twee laagjes. Het eerste laagje brengt nog wat streperig aan, maar bij het tweede laagje wordt de nagellak mooi egaal van kleur. Ik vind de kwaliteit prima. Hij droogt ook nog eens vrij snel voor een creamy lak. De kleur is mooi helder. De glitter topcoat vind ik helaas een tegenvaller. Het kwastje neemt amper glitters mee uit het flesje, en om de weinige glitters vervolgens netjes verdeeld op de nagel te krijgen is ook nog een hele kunst. De glitters zelf hebben een leuk kleurtje, maar ik vind deze glitter topcoat voor de rest geen succes. De combinatie van deze twee lakjes is dan wel weer leuk!

De long lasting nailpolish kost € 2,50 en de glitter topcoat kost € 2,95. De long lasting nailpolish vind ik een aanrader! De kleur is mooi in twee laagjes, hij lakt goed en hij droogt best snel. De glitter topcoat zou ik eigenlijk niet kopen, want deze brengt lastig aan, omdat er haast geen glitter uit het flesje komt. Mogelijk is de versie die nu in de winkel verkocht wordt als glitter topcoat wel beter aangezien ik dit flesje ongenummerd (zonder naam) meekreeg op de persdag. Ik hoop dus maar dat de versie van deze glitterlak die nu in de winkel ligt beter is...

HEMA heeft voor de aankomende lente trouwens drie mooie beautytrends op make-up gebied: Colour Festival, Soft and Sophisticated en A Touch of Blue. A Touch of Blue spreekt mij het meest aan. Blauw hoeft helemaal niet fout te zijn, het is juist zo'n frisse kleur! En zeker niet alleen voor de nagels. Ik kocht ook een blauwe gel liner en die laat ik binnenkort ook op m'n blog zien, so stay tuned!

Je kunt me volgen via BLOGLOVIN', FACEBOOK en TWITTER om altijd op de hoogte te zijn wanneer ik een nieuw artikel plaats.

Wat vind jij van de nagellak van HEMA?

5 comments:

 1. Wat een heerlijk kleurtje! En mooie combinatie :)

  ReplyDelete
 2. Leuk, lekker fris! En dat glitteraccentje is tof.

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een mooi lentekleurtje!

  ReplyDelete
 4. oeh wat een leuke combinatie, de glitters geven een net wat speelser effect, leuk.

  ReplyDelete
 5. Die glitter topcoat en allen nieuwe blauwe lakjes had ik laatst ook gerievewd. Vond de glitter prachtig in het potje, maar inderdaad een crime om mooi op je nagels te krijgen...

  ReplyDelete