Tuesday, March 25, 2014

Maybelline: Dream Bouncy blushes + Color Whisper lipsticks (USA)

Vorig jaar kocht ik een Dream Bouncy blush en een Color Whisper lipstick in de USA en inmiddels heb ik er twee blushes en een lipstick bij! Ik vind dit zulke leuke, fijne producten dat ik ze graag even wil laten zien, ondanks dat ze niet in Nederland/België te koop zijn (helaas, helaas). Je weet maar nooit wanneer je ze toch eens tegenkomt en anders kun je ze altijd nog online bestellen natuurlijk. In dit artikel laat ik swatches en looks met deze producten zien!

De Dream Bouncy blush is een crèmeblush die veert (bounce, bounce) als je erop drukt. De structuur is met geen enkele andere blush te vergelijken. Ik houd zelf wel van crèmeblushes, omdat ze zo mooi blenden met de huid en daardoor heel natuurlijk ogen. De kleur linksonder, 40 Pink Plum, is al plat doordat ik deze regelmatig gebruikt heb. De andere twee kleuren heb ik net nieuw. Bovenin zie je 70 Hot Tamale en rechtsonder 15 Rose Petal.

Hieronder swatches op mijn arm. Van links naar rechts: 40 Pink Plum, 70 Hot Tamale en 15 Rose Petal.
Pink Plum en Hot Tamale lijken zo wat op elkaar, maar toch is Hot Tamale meer rood van toon, terwijl Pink Plum een koelroze toon is. Rose Petal is een heel licht perzikkleurtje. Je kunt deze blushes gewoon met je vingers aanbrengen, maar ik gebruik ook wel eens een kleine stippling brush en dat werkt ook erg fijn. De blushes houden het net geen volle werkdag vol, maar ze zijn wel makkelijk mee te nemen en bij te werken op ieder gewenst moment, dus dat ze niet mega langhoudend zijn vind ik nu eigenlijk niet zo'n probleem.

De Color Whisper lipsticks zijn verzorgende lipsticks die redelijk transparant aanbrengen. Ze geven wel kleur af, maar ze zijn niet heel dekkend. Ik vind ze heel fijn! Ik ben geen fan van de Baby Lips van Maybelline, maar wel van deze smooth babies!

Hieronder zie je beide kleuren die ik heb. Nummer 100, A Plum Prospect, heb ik nieuw en 55 One Size Fits Pearl had ik al. Zie je die fijne blauwe glittertjes in A Plum Prospect?
De Color Whispers zijn dus verzorgend en ze geven kleur. Ze voelen aan als boter zo zacht. Ze hebben een fijn, niet storend geurtje. Het enige "nadeel" is dat ze niet zo lang houden op de lippen en je ze dus na wat eten en drinken zeker moet bijwerken, al verdwijnen ze op een natuurlijke manier van je lippen, dus je loopt niet met gekke lijntjes ineens.

Hieronder zie je de swatches met 55 One Size Fits Pearl links en 100 A Plum Prospect rechts.

Met flits (dus ook in zonlicht en bij sfeerlicht) zie je de Color Whisper lipsticks prachtig glanzen.

Ik heb nog enkele full face foto's gemaakt met de producten. Alleen de Dream Bouncy blush Hot Tamale komt hierop niet voor, maar die zie je vast nog wel eens terug bij een andere look. Op alle foto's hieronder draag ik Dream Bouncy blush in de kleur Pink Plum op mijn wangen met een beetje Rose Petal blush erboven die door zijn lichte kleur en glans bijna een soort highlighter is. Ik vind de combinatie wel mooi in elk geval.

Hieronder draag ik Color Whipser lipstick One Size Fits Pearl op mijn lippen. Deze lipstick is erg licht van zichzelf en geeft dus ook niet zoveel kleur af. Hij maakt mijn lippen een beetje nude en geeft ze een mooie glans. De bovenste foto is bij daglicht gemaakt en die daaronder met flits.


Op de foto's hieronder draag ik Color Whisper lipstick A Plum Prospect. Dit is toch wel mijn favoriet van de twee kleuren die ik heb. In de huls lijkt die erg paars, maar doordat die zo sheer is, is het meer een donkere fuchsiaroze op mijn lippen. Het is een koele toon en die blauwe shimmer erin vind ik zelf heel mooi. Wederom is de bovenste foto bij daglicht gemaakt en die daaronder met flits.

Op de foto met flits hierboven zie je ook goed het effect van de Dream Bouncy blushes Pink Plum en Rose Petal die ik hier dus gecombineerd draag. Dream Bouncy blushes geven een frisse kleur aan de huid en door de crèmeformule ligt de blush niet op de huid, maar vermengt die er mooi mee voor een natuurlijk, licht glanzend effect.

Mocht je naar de USA gaan of iemand kennen die er heen gaat (zo ben ik ook aan mijn aanvulling gekomen deze keer), bekijk dan zeker even deze blushes en lipsticks. De Color Whisper lipsticks kosten rond de $ 5 en de Dream Bouncy blushes zijn ongeveer $ 6,50 per stuk. De producten zijn dus helemaal niet duur. Maybelline is sowieso een stuk goedkoper in de USA dan in Nederland. Tja, bittersweet... Hoe dan ook zijn deze lipsticks en blushes de moeite waard wat mij betreft! Natuurlijk kun je ook altijd nog een poging wagen om ze online te bestellen.

Ken jij de Dream Bouncy blushes en Color Whisper lipsticks van Maybelline al (ook al zijn ze hier niet te koop)? Wat vind je er van?

4 comments:

 1. Ik vind de Blushes echt heel erg mooi!

  ReplyDelete
 2. Nee, ik ken ze niet, maar vind ze wel heel mooi.

  ReplyDelete
 3. Die blushes zien er alledrie echt heeeeel mooi uit, die moet ik onthouden.

  ReplyDelete
 4. Zelf vond ik de Bouncy een beetje jammer en de whispers wel leuk maar zeker geen must haves, al vind ik de paarse kleur die jij heb echt wel mooi!

  ReplyDelete