Wednesday, March 5, 2014

MAC Viva Glam Rihanna lipglass

Dit jaar heeft Rihanna weer een samenwerking met MAC, en deze keer voor de Viva Glam lipproducten. Er is naast een rode lipstick ook een rode lipgloss (lipglass noemt MAC dit) uitgebracht en die trok gelijk mijn aandacht. Rode lipstick draag ik nauwelijks, maar een gloss in een mooie rode tint kon ik nog wel gebruiken! Kijk mee!

Van Viva Glam gaat de opbrengst integraal naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/aids. Voor de jaarlijks uit te brengen Viva Glam lipproducten werkt altijd een artiest samen met MAC. Ik kocht ook al eens de felroze Viva Glam Nicki lipstick.

De Viva Glam Rihanna lipglass heeft een mooie verpakking met een matrode dop. De geur van de dop viel me op, omdat die me gek genoeg doet denken aan de in plastic verpakte speeltjes die je in de Happy Meals van Mc Donald's vindt (en mijn laatste Happy Meal is 100 jaar geleden, dus dat was een flashback van heb ik jou daar). Ik vind de verpakking wel heel gaaf. Van mij mag MAC altijd wel zulke doppen in een bijpassende kleur maken, want het staat zo sophisticated.

De applicator is een fijne sponsapplicator die niet zo groot is, dus je kunt de gloss netjes aanbrengen.

MAC omschrijft de kleur als mat blauwrood. Dat matte zie ik niet helemaal... Ik bedoel; dit is een glanzende lipgloss bomvol fijne glittertjes! Daar is toch niks mats aan? Gelukkig ook maar, want ik vind die glittertjes veel te leuk. Ze schitteren ook prachtig in de zon. Wel is het inderdaad een koele, rozerode tint. De formule is zoals we gewend zijn van de lipglasses van MAC: plakkerig, maar daardoor wel redelijk langhoudend en de gloss ruikt naar de onmiskenbare vanillegeur.

Op mijn lippen is de kleur vrij subtiel. Zelf houd ik van koele tinten, omdat ik dat goed vind passen bij mijn bleke huid, maar op zich denk ik dat veel mensen deze kleur kunnen hebben.

De foto hieronder is vanmorgen vroeg gemaakt voordat ik de deur uitging. Ik had hier net mijn make-up aangebracht en op mijn lippen heb ik dus de Viva Glam Rihanna lipglass. Het is echt een frisse, rode kleur die ik zeker nog veel vaker zal dragen!

De Viva Glam Rihanna lipgloss is een liefdevol kleurtje al moet je er geen kussen mee uitdelen, want die glittertjes vind je overal terug. Je moet deze lipgloss dus vooral lekker voor jezelf dragen, wanneer je zin heb ik een mooie glinsterende, frisse tint! Wat mij betreft is het wel een aanrader en het bedrag wat je eraan kwijt bent, gaat ook nog naar een goed doel, dus dat is een extra mooi excuus om deze lipgloss te kopen.
 
De Viva Glam Rihanna lipproducten zijn te koop bij de diverse verkooppunten van MAC en online bij Douglas, Bijenkorf en maccosmetics.nl. De lipglass kost € 17,50.
 
Wat vind jij van deze lipgloss? Zou je hem kopen?

6 comments:

 1. mooie lipgloss, staat je goed!

  ReplyDelete
 2. Zo'n glittergloss is niet echt mijn ding, maar de kleur op zich vind ik wel heel leuk.

  ReplyDelete
 3. wauw wat een mooi effect, niet te overheersend maar gewoon goed. Staat je goed!

  ReplyDelete
 4. Ohh, hij is echt heel erg mooi!

  ReplyDelete
 5. te rood voor mij maar jou staat ie wel leuk :)

  ReplyDelete