Monday, March 17, 2014

Chanel Les 4 Ombres 228 Tissé Cambon: Swatches + look

Toen ik op 1 maart mijn haar liet knippen en daarna nog even in de stad rondliep, vroeg ik bij de parfumerie naar de nieuwe Les 4 Ombres oogschaduwpaletjes van Chanel. Ze hadden ergens achter al wel de displayversies die ik mocht zien en swatchen (goede marketingtruc!), maar ze waren nog niet in de verkoop. Ik wist wel gelijk dat ik Tissé Cambon met prachtige taupe, paars en roze tinten wilde kopen. Toen ze later die week wel verkocht werden, greep ik dan ook gelijk mijn kans!

Chanel verpakt de make-up altijd in een fluwelen zakje. Dit geeft wel echt het gevoel van een luxe product en ik vind dit er helemaal bij passen.

Het oogschaduwpalet zelf is van stevig, zwart plastic gemaakt met het logo van Chanel erop. Het doosje opent gemakkelijk en binnenin het deksel zit nog een spiegel.

In Tissé Gambon zitten een taupekleur, een lichtroze highlighter, een goudroze kleur en een paarse kleur. Ook zitten er, jawel, sponsapplicators bij!

Hieronder zie je de kleuren in de quad in close-up. De oogschaduws zijn gebakken.

Hieronder zie je swatches op mijn arm. De kleuren zouden beter gepigmenteerd zijn dan die in de oude quads (waarvan ik er overigens geen bezit), maar de kleuren komen het beste tot uiting wanneer je ze met de sponsapplicator aanbrengt, dus ze hebben nog wel wat werk nodig. Daarna kun je ze op je ogen altijd nog mooi vervagen met een blending kwastje. Hieronder heb ik de swatches droog en zonder basis aangebracht.

Ik heb er een look mee gemaakt waarbij ik alle kleuren gebruikt heb en dit is het resultaat.


Ik was nogal in een roze stemming, dus voor de onderstaande look heb ik ook mijn wangen en lippen in roze tinten gehuld. Ik denk dat ik in het vervolg eerder voor een bronskleurige blush zou kiezen, zodat het niet te roze is, maar voor een keertje kan het zo ook wel. Het staat wel fris!

Op mijn wangen draag ik trouwens blush ombre Azeala Blossom van MAC en op mijn lippen rouge Dior nude lipstick in de kleur Swan met daarover instant light natural lip perfector van Clarins in de kleur 04 Petal Shimmer.

Ik ben tevreden over deze quad. De kleuren zijn zacht en fris, perfect voor aankomend seizoen dus. Ik zou 208 Tissé Gabrielle ooit ook nog wel willen hebben trouwens.

De Les 4 Ombres oogschaduwquads van Chanel kosten € 50 per stuk. Doordat er 20% korting was en ik ook nog cadeaubonnen had van Kerst heb ik uiteindelijk slechts € 5 hoeven afrekenen. Tja, dan is de keuze snel gemaakt he!

Wat vind jij van deze oogschaduwquad en heb je de nieuwe versies van de Les 4 Ombres van Chanel al bewonderd in de parfumerie?

6 comments:

 1. Ik heb ze nog niet in het echt gezien maar de persfoto's zagen er alvast heeeeel goed uit, ik zou echt niet weten welke ik moet kiezen :D

  ReplyDelete
 2. wauw ziet er goed uit ! wauw 5 euro haah is niets! liefs x

  ReplyDelete
 3. Waaaauuw! Wat een prachtige kleurtjes! Heb jij het even goed geregeld dat je er maar vijf euro voor hebt moeten neerleggen!

  ReplyDelete
 4. oh wauw wat een prachtige palette, mooie zachte oogschaduws ook, staan je goed!

  ReplyDelete
 5. Mooie quad is dit! Ik heb 'm gisteren geswatched bij Chanel, en ik vind die nieuwe formule echt super.

  ReplyDelete
 6. Wauw, wat een pareltje heb je gekocht. Echt een pracht exemplaar. De look die je hebt gemaakt is ook erg mooi, maar dat kan dan ook bijna niet anders.

  ReplyDelete