Thursday, March 27, 2014

Catrice Crushed Crystals: Call Me Princess + Oyster&Champagne

Als je mijn blog een beetje volgt, weet je dat ik gek ben op sand-lakjes. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Hartstikke leuk dus dat Catrice sinds dit jaar meerdere sand-lakjes in het assortiment heeft; de Crushed Crystals. Al weer even geleden (zie deze shoplog) kocht ik twee van deze lakjes die ik je in dit artikel laat zien. Kijk mee!

Op een zonnige dag schitteren deze lakjes van je nagels af. Per kleur zijn ze wel wat verschillend in dekking. Hieronder zie je allereerst de kleur 04 Oyster& Champagne. Hiervan draag ik drie laagjes en nog steeds schijnt die wat door. Misschien zou die daarom nog wel mooier zijn over een basiskleur heen. Hij heeft wel een opvallend bling bling-effect.Op de foto's hieronder draag ik 06 Call Me Princess, een erg populair kleurtje als je het mij vraagt. Dit is in ieder geval mijn favoriet. Deze kleur dekt gelukkig in twee laagjes en is mooi roze met gouden glitters erin.


Ik vind het leuke lakjes! In totaal zijn er zes kleuren Crushed Crystals verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ze kosten € 3,39 per stuk.

Wat vind jij van de Crushed Crystals nagellak van Catrice?

4 comments:

 1. Call Me Princess vind ik ook de leukste van de twee, heel mooi!

  ReplyDelete
 2. Ik heb toevallig Call Me Princess nu op mijn nagels zitten. Prachtige kleur vind ik het. Zeker met het zonnetje er nu bij.

  ReplyDelete
 3. Call me princess wil ik zelf ook nog, ik vind hem echt heel mooi!

  ReplyDelete
 4. Call me princess heb ik zelf ook. Echt prachtig is die!
  Ze blijven ook erg mooi zitten.

  ReplyDelete