Monday, March 3, 2014

Catrice Crème Fresh: Graduation blush + 2 nagellakjes

In mijn shoplog van vorige week kon je al zien dat ik wat leuke make-up uit de Crème Fresh collectie van Catrice had gekocht. Deze collectie bestaat uit mooie make-up producten in frisse, zachte voorjaarkleuren. De drie producten die mij het meest aanspreken, heb ik gekocht en in dit artikel laat ik je swatches en meer zien!

De topper van deze collectie is toch wel de graduation blush. Ja, Essence heeft sinds de assortiment update ook ombre blushes, maar deze van Catrice (die helaas slechts tijdelijk te koop is) vind ik toch nog mooier. De kleur is zo mooi zachtroze, zonder uitgesproken warm of koel te zijn.

De grafische print op de verpakkingen vind ik niet heel mooi, maar ik denk dat deze een beetje naar het retro 60's thema verwijzen, want daar is deze collectie op geïnspireerd: 60's en pastel! Wel zit de blush in een handig plat doosje wat goed is mee te nemen en het deksel werkt ook goed. Geen gepruts waardoor je kapotte nagels krijgt, maar hij sluit wel goed af.


Hieronder zie je swatches op mijn arm. Links zijn de kleuren gemengd, in het midden de donkere kant van de blush en rechts de lichte kant van de blush. Ik zal het meest een mix dragen en daarvoor gewoon met mijn blushkwast door de blush heen sweepen voor een frisse roze blos op mijn gezicht.

Ik kocht twee van de vijf nagellakjes in pastellerige lentekleuren. De nagellak is niet mat, maar heeft een licht glanzende finish. Zelf vind ik dit wel mooi, want dat houdt het lekker fris voor de lente.

De pastelgele kleur heeft de naam Make Fast At Tiffany's. Geel kan een wat lastige kleur zijn op de nagels, want het is al snel te fel of te flets (onder de links vind je mijn eerdere ervaringen met gele nagellak terug). Deze van Catrice vind ik wel heel mooi, al is die op de foto met flits ook nog wat aan de fletse kant, maar in daglicht is de kleur precies goed en past die zelfs bij een lichte huid, al denk ik dat deze kleur nog mooier is bij een getinte of donkere huid. De bovenste foto is dus met flits en die daaronder is zonder flits. Ik draag twee laagjes van de lak met basecoat en topcoat.


De icy mintgroene kleur Evergreen 60's is mijn favoriet, want deze staat nog beter bij mijn huid. Mintgroen is niets nieuws onder de horizon (zo heeft NYC de mooie kleur Mint Macaroon), maar het is en blijft dan ook een fijne voorjaarskleur. Hieronder draag ik twee laagjes zonder top- of basecoat. Deze kleur dekt beter dan de lichtgele kleur. De bovenste foto is gemaakt met flits en die daaronder zonder.

 
De nagellakjes kosten € 2,99 per stuk en de blush kost € 3,99.
 
Als je de blush wilt, zou ik heel snel naar Kruidvat of Trekpleister gaan, want ik verwacht dat deze snel uitverkocht zal zijn.
 
Heb jij de Crème Fresh collectie van Catrice al gespot?

4 comments:

  1. Oeh de blush is inderdaad erg mooi!

    ReplyDelete
  2. Ik vind de blush en het mintgroene lakje heel mooi!

    ReplyDelete
  3. De blush is zo pretty! Gewoon in de pan is hij al supermooi.

    ReplyDelete