Monday, February 10, 2014

Tip voor Valentijnsdag: Gratis persoonlijk Wilkinson scheermes!

Op www.wilkinsonhydro.nl kun je tot en met vrijdag 14 februari een gratis HYDRO 5 scheermes van Wilkinson bestellen met daarin de naam van je geliefde of een korte zin gegraveerd! Je betaalt alleen € 2,40 aan verzendkosten. Lees verder voor de details van deze actie!

De actie loopt tot en met 14 februari 2014. Wie echter zeker wil zijn dat het persoonlijke scheermes tijdig wordt bezorgd, geeft uiterlijk woensdagmorgen 12 februari zijn of haar bestelling door. Je kunt er dus voor kiezen om de naam van je geliefde in het scheermesje te laten graveren, maar ook een korte, romantische zin (bijv. I love you) behoort tot de mogelijkheden, zolang je persoonlijke tekst maar niet meer dan 15 letters bevat. Het scheermes wordt in een speciale cadeauverpakking verstuurd, inclusief een kortingsbon van € 5,- op één pak navulmesjes. Het scheermes en graveren zijn gratis, het verzenden kost € 2,40. Deze actie geldt alleen binnen Nederland. Op www.wilkinsonhydro.nl staan alle details van de actie.

Over het HYDRO 5 scheersysteem voor mannen:
Het HYDRO 5 scheersysteem is het meest geavanceerde van Wilkinson Sword tot nu toe. Het is uitgerust met een gelreservoir gevuld met watergeactiveerde gel met aloë en vitamine E, wat zorgt voor een hydraterend effect ijdens het scheren. Skin Guards verminderen wrijving en met de Flip Trimmer bereik je zelf de moeilijkste plaatsen.

Ga jij een scheermesje bestellen voor je vriend/man/geheime liefde/minnaar of gewoon voor een mannelijk familielid?

4 comments:

  1. Mijn vriend zou het nog niet eens merken waarschijnlijk dat het gepersonaliseerd is, haha :-) Maar ik vind het wel een leuk idee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, daar heb je wel een punt. Volgens mij valt zoiets de meeste mannen eigenlijk helemaal niet op. Maar toch een leuk idee he!

      Delete