Sunday, February 9, 2014

HEMA beauty: Voorjaar en zomer 2014

Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA om de nieuwste voorjaars- en zomerartikelen te mogen bekijken. Ik was natuurlijk vooral erg benieuwd naar de nieuwste beautyproducten! Net als bij velen anderen komt ook mijn eerste make-up van HEMA. Zo weet ik nog goed dat ik op mijn vijftiende een metallic paarse lipstick kocht en even later was ik verslaafd aan de draaidoosjes met daarin metallic crème oogschaduw die ik jarenlang dagelijks heb gebruikt. Achteraf vraag ik me af of dat nu wel zo geslaagd was, oogschaduwcrème zonder oogschaduwbasis, maar ach, ik had er plezier van. Zo door de jaren heen ben ik make-up bij HEMA blijven kopen. Het is leuk dat HEMA beauty de laatste tijd ontzettend vernieuw(en)d is en dat ze steeds meer meegaan met de laatste trends. Op de persdag afgelopen donderdag heb ik leuke producten gespot, kijk mee voor een impressie van de dag!

Nu moet ik toegeven dat ik niet de beste fotograaf op events ben. Vaak ben ik al zo druk met alles bekijken, dat ik bijna vergeet dat het wel handig is om ook nog wat foto's te nemen. In een open ruimte stonden allerlei stands met HEMA-producten. Het zag er allemaal kleurrijk, vrolijk en gezellig uit, zoals we gewend zijn van HEMA.

Nu heb ik niet zoveel foto's van de lifestyle producten gemaakt, omdat ik toch het meest geïnteresseerd ben en blijf in beauty en me daar dus vooral op gefocust heb. Het beautygedeelte zat weer in een aparte ruimte. Het leek net een mini-museum. Er waren vitrines te zien met de producten van vroeger tot nu, erg leuk! In de zwart beklede boxen kon je de nieuwe en huidige beautyproducten bewonderen.

Enkele producten van vroeger:
In het midden onderaan ligt een rond, rood doosje. Dit is blush dat toen nog zo mooi rouge werd genoemd.

Old skool make-up uit de jaren 80:

Make-up:
Hier op tafel liggen wat huidige en nieuwe make-up producten van HEMA. Ik kijk vooral uit naar de satin blushes. Deze zijn supergoed gepigmenteerd en er waren een stuk of zes prachtige kleuren van. Ook heeft HEMA gel eyeliners. Nu gebruik ik regelmatig fluidline van MAC, ook een gelliner, maar een wat prijsvriendelijker gelliner is nooit weg. Er is er ook eentje in een aquablauwe kleur en die staat hoog op mijn wish list!

Geuren:
Deze geurlijnen had ik al eens in de winkel gezien, maar ik had ze nog niet echt geprobeerd. Ik vind Energetic wel erg lekker ruiken; fris en opwekkend!

De gezichtsverzorging van HEMA heeft een make over gehad. Er zijn verschillende lijnen;
- My Beautiful Skin Day, die verschillende producten heeft die zijn ingedeeld op huidtype en;
Hello Mirror Guess My Age, ingedeeld op leeftijd met producten voor 30 jaar en ouder, 40 jaar en ouder en 60 jaar en ouder.

Enkele producten die er voor mij uitspringen:

In elke lijn komt nu een serum terug en dat is hartstikke goed. Het serum uit de It's My Beautiful Skin Day is voor alle huidtypes. Het serum zit in een pompje. Dat vind ik een pluspunt! Het is hygiënisch en het product blijft zo lang goed en de werkzame stoffen blijven behouden. Dit serum kost € 3,95.

Een kleimasker is vooral goed om te gebruiken wanneer je last hebt van een onzuivere huid. Klei trekt effectief de troep uit de poriën, simpel gezegd. Een tube is handig, want zo kun je makkelijk regelmatig een kleimaskertje opdoen. Dit masker kost € 2,50.

Volgens sommige huiddeskundigen zoals onderzoeksarts Jetske Ultee is een aparte oogcrème overbodig, maar ik vind het toch altijd wel fijn om er eentje te gebruiken. Deze is voor 30 jaar en ouder en zou dus geschikt voor mij moeten zijn. Deze wil ik wel eens uitproberen! Hij kost € 4,50.

Ha, een nek- en decolletécrème! Dat vind ik leuk, want volgens mij vergeten best veel vrouwen hun nek- en decolleté te verzorgen, terwijl dat heel belangrijk is. Je wilt toch niet een glad gezicht boven een rimpelig kippennekje als je ouder bent? Ik smeer nu mijn dag- en nachtcrème uit naar deze gebieden, maar ik wil best eens een apart product proberen, want nek en decolleté verdienen zeker ook aandacht! Deze crème kost € 6,50.

Een rimpelvuller, ook leuk! Ondanks dat ik gelukkig nog geen enorme rimpels heb, gebruik ik nu toch al een rimpelvuller van Balea (uit de Duitse drogisterij DM) voor mijn voorhoofd, omdat ik dat heel fijn vind werken als basis onder mijn make-up. Het is gladmakend en verzorgend en persoonlijk vind ik het comfortabeler aanvoelen dan een primer die vaak veel siliconen bevat. Ik ben benieuwd of deze van HEMA net zo fijn is als die van Balea. Deze rimpelvuller van HEMA kost € 6,50.

Deze gezichtsverzorgingsproducten zijn al bij HEMA te koop. Ik vind ze er erg mooi uitzien, er is veel keuze, zodat er altijd wel producten voor jouw huidtype tussen zitten en ze zijn ook nog eens fijn geprijsd!

Say hi to Takkie!
 Het was een supergeslaagd event!
 
Ik kreeg ook nog enkele leuke beautyproducten mee om zelf te proberen, dus hier zal je zeker nog wat van terugzien op mijn blog.

Ik raad je aan om zeker even langs HEMA te gaan om de nieuwe gezichtsverzorgingsproducten en voorjaarsmake-up te bewonderen!
 
Ben jij al bekend met de nieuwste gezichtsverzorgingslijn van HEMA? En koop je wel eens make-up en verzorgingsproducten bij HEMA?

Ps. Foto's die niet gewatermerkt zijn met Laura's Beautyblog komen uit de persinformatie van HEMA.

No comments:

Post a Comment