Saturday, December 21, 2013

Hand- en voetverzorging

Hand- en voetverzorging schieten er eerlijk gezegd al snel bij in bij mij. Toch heb ik er wel fijne producten voor die ik in dit artikel even voorbij laat komen!

Zoals je op de foto bovenaan het artikel kunt zien, zit de handlotion van Rituals in een pompflacon. Dat vind ik wel handig, maar het is dus echt een product dat je thuis hebt staan, want je kunt het niet zo even meenemen. Een één pompje heb je genoeg om beide handen mee in te smeren. De lotion ruikt heerlijk. Het is een heel zachte, luxe geur waar de lotion naar ruikt. De lotion trekt snel in. Het enige wat ik me afvraag is hoe ik ooit 300 ml handlotion op ga krijgen, want dat is nogal wat! Zo vaak gebruik ik hem nou ook weer niet, omdat ik ook niet altijd thuis ben. Nou ja, ik zie het wel en zolang die goed blijft, blijf ik deze lotion fijn gebruiken.

Ik heb een foot cream van Sabon. Dit is een glazen pot met daarin 150 ml voetcrème.
De crème is luchtig, maar toch ook heel voedend en hij laat wel een beetje een vet laagje achter. Mijn voeten zijn best snel droog, maar vaak ben ik 's avonds te lui om ze nog in te smeren. Een nadeel vind ik dat mijn handen dan ook vet worden van deze crème en ik na het insmeren van mijn voeten niet even naar de kraan kan lopen om mijn handen te wassen. De crème ruikt fris, een beetje mentholachtig. Als ik hem een paar keer gebruikt heb, zijn mijn voeten gelijk een stuk zachter. De laatste tijd probeer ik daarom toch een paar keer per week mijn voeten met deze crème in te smeren

De prijzen:
- Rituals Imagine hand lotion € 13,00
- Sabon foot cream € 15,95
 
Gebruik jij hand- en/of voetcrème? 

2 comments:

  1. sabon heeft heerlijke producten ♥

    ReplyDelete
  2. Ik geniet ook altijd van de producten van Sabon! Heerlijk en het blijft ook lekker ruiken.

    ReplyDelete