Sunday, December 8, 2013

Catrice - Highlighter pen, inside eye highlighter pen & eyebrow filler

Toen ik weer eens rondneusde in het Catrice-schap vond ik drie producten die eerder nooit mijn aandacht hadden getrokken. Meestal kijk ik namelijk niet verder dan de lipsticks, nagellakjes en oogschaduws, maar deze keer wel en zo vond ik drie producten die meer dan de moeite waard zijn. Kijk mee!

De producten
Van boven naar beneden: Higlighter pen 010 Eye Like!, inside eye highlighter pen 010 In The Mood For Nude en eyebrow filler Make a Bow Wow.

Higlighter pen 010 Eye Like!: Met deze pen hoef je nooit meer op zoek naar een geschikte highlighter voor op je ogen. Zo kun je er je binnenste ooghoek mee oplichten en hij is geschikt als highlighter onder je wenkbrauwen. Je kunt er makkelijk en snel verschillende accenten mee aanbrengen die lang blijven zitten. Deze pen hoef je trouwens niet te slijpen, je kunt hem heel makkelijk omhoog draaien. De kleur die ik heb is een koele tint roze, maar hij is ook nog in goud en zilver verkrijgbaar. Goud en zilver zijn minder subtiel, maar die kleuren kunnen juist wel weer leuk zijn voor de feestdagen of als basis onder zilveren of gouden oogschaduw worden aangebracht.
Inside eye highlighter pen 010 In The Mood For Nude: Dit is een huidkleurig potlood waarmee je je waterlijn in kunt kleuren zodat je een frissere blik krijgt. Je ogen lijken hierdoor ook groter. Het potlood is langhoudend en dat is die zeker. Ik merk dat het lijntje er na uren dragen nog steeds op zit, erg fijn! Je kunt het potlood gewoon omhoog draaien en dat is wel zo makkelijk.
Eyebrow filler Make a Bow Wow: Dit is een gekleurde wenkbrauwgel die je wenkbrauwen vorm geeft en opvult met kleur. Ik gebruikte altijd een transparante wenkbrauwgel, maar die heb ik niet meer aangeraakt sinds ik deze heb. Hij is maar in één kleur verkrijgbaar die voor iedereen geschikt zou moeten zijn. Dat laatste betwijfel ik... Voor mij is die wel geschikt, omdat de eyebrow filler een koele, bruine kleur heeft die past bij mijn haar- en huidskleur. Een klein nadeel vind ik wel het grote borsteltje. Ik zou het fijner vinden als het borsteltje de helft kleiner zou zijn, om er preciezer mee te kunnen werken.

Vroeger gebruikte ik trouwens wel eens een wit oogpotlood op mijn waterlijn (zie artikel), maar deze inside eye highlighter pen komt net wat natuurlijker over doordat die huidkleurig is. Om het puntje scherp te kunnen houden zit er trouwens een puntenslijper achterin de pen verstopt. Wat handig!

Swatches van links naar rechts: Higlighter pen 010 Eye Like!, inside eye highlighter pen 010 In The Mood For Nude en eyebrow filler Make a Bow Wow.
Je ziet aan de swatches goed af dat de highlighter pen Eye Like! koelroze van tint is, de inside eye highlighter pen huidkleurig is zoals een concealer en de eyebrow filler een koele, donkere bruintint is.

Het resultaat
Voor: Hieronder zie je mijn oog met make-up maar zonder de highlighter pens en eyebrow filler.

Na: En dit is hoe het eruit ziet wanneer ik de eyebrow filler voor mijn wenkbrauw heb gebruikt, de highlighter pen in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw heb aangebracht en de inside eye highlighter pen op mijn waterlijn heb gedaan.
Toch wel een verschil he? Mijn oog ziet er frisser en stralender uit en mijn wenkbrauw is net wat sterker aangezet. Nu is deze foto in daglicht gemaakt, maar vooral bij sfeerverlichting vallen de highlights extra goed op.
 
Ik gebruik deze producten nu alledrie dagelijks. Ze zijn dus onderdeel gaan uitmaken van mijn vaste make-up routine en dat zegt wel wat: Ik vind het aanraders!

Prijzen:
- Highlighter pen: € 3,89
- Inside eye highlighter pen: € 2,89
- Eyebrow filler: € 3,59

Ken jij deze producten van Catrice al?

8 comments:

 1. Dat lijken me ook echt super goede producten! Xx

  ReplyDelete
 2. Ik kende de wenkbrauw filler nog niet. Die zou ik zeker willen hebben voor de ochtenden dat ik wat minder tijd heb en toch mn wenkbrauwen wil aanzetten.

  ReplyDelete
 3. De wenbrauwfiller en het inside eye potloodje zijn favoriet bij mij! :D

  ReplyDelete
 4. Tof dat dit trio je zo bevalt :-)

  ReplyDelete
 5. de highlighter pen vind ik echt werkelijk waar geweldig!

  ReplyDelete