Sunday, November 3, 2013

P2 Sand Style Polish 070 Pretty

In Duitsland kocht ik drie nagellakjes, maar de mooiste is ongetwijfeld deze sand style polish van P2. Ik heb hem bijna de hele week op mijn nagels gedragen en ik kan er geen genoeg van krijgen. Kijk mee!

Deze nagellak dekt al in twee laagjes en hij droogt lekker snel. Zeer geschikt dus voor een last minute manicure. De kleur is licht poederroze en de structuur is grof. De kleurmag dan wel bescheiden zijn, maar deze nagellak weet zichzelf toch goed in de kijker te spelen door de zilveren glittertjes erin. I love it!

Ja ik weet het; alle foto's lijken op elkaar, want deze nagellak blijft gewoon even mooi! Eigenlijk wil ik hem zelfs niet eens van mijn nagels afhalen.

Jammer dat het merk P2 niet in Nederland te koop is. Alleen al voor de prachtige sand style lakjes verdient het merk wat mij betreft een plaatsje in één van de Nederlandse drogisterijen.

Deze nagellak kost slechts € 1,95 en P2 is ondermeer te koop in de Duitse drogist DM.

Ps. Ik heb de gel nails at home set van Essence aangeschaft. Ik ben erg benieuwd, want ik heb er wisselende reviews over gelezen, maar ik kon het toch niet laten om dit zelf ook eens uit te proberen. Jullie horen er nog van!

4 comments:

  1. Jammer dat het niet in Nederland verkrijgbaar is want ik vind deze kleur echt heel erg mooi!

    ReplyDelete
  2. Ik vind het erg mooi!

    ReplyDelete
  3. Wat een prachtige kleur!

    ReplyDelete