Sunday, November 17, 2013

Nagellak: #808 Pearly Watermelon Pink - KIKO

Laatst konden jullie deze nagellak al even voorbij zien komen in het artikel over de Gel Nails at Home van Essence. Ik vind het zo'n fijne nagellak dat ik er toch ook nog even een eigen artikel aan wilde wijden. Kijk snel mee naar Pearly Watermelon Pink van KIKO!

Ik heb slechts één laagje van de nagellak op. Ja echt, deze nagellak is al dekkend van kleur in slechts één laagje en hij droogt ook nog eens snel. Ik heb er hier wel een basecoat onder (Help Me Grow, ESSIE) en een topcoat over (Better Than Gel Nails top sealer, Essence).

De paarsroze kleur bevat een gouden shimmer, maar deze is erg subtiel en valt nauwelijks op. Hieronder zie je de gouden shimmer wel een beetje terugkomen, net als op de foto bovenaan het artikel.
De nagellak heeft zo'n vier dagen mooi op mijn nagels gezeten. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit!

Deze nagellak heb ik gekocht bij een KIKO-shop in Duitsland (CentrO, Oberhausen) voor € 3,90. KIKO wordt helaas niet in Nederland verkocht...

Wat een fijne nagellak is dit. Ik ben nu wel benieuwd of alle nagellak van KIKO van deze kwaliteit is. Wat vind jij van deze kleur en heb jij al wel eens bij KIKO geshopt?

Ps. Ik heb afgelopen week behoorlijk wat geshopt (kleding en MAC cosmetics), dus het eerstvolgende artikel zal een shoplog zijn!

3 comments:

  1. Mooi kleurtje! Ik kijk uit naar je shoplog :)

    ReplyDelete
  2. Wauw wat een prachtige kleur, ik wordt steeds benieuwder naar Kiko!!

    ReplyDelete