Monday, November 11, 2013

Look: Lana del Rey inspired Colorful Crease

Een tijdje terug kwam ik bovenstaande foto van Lana del Rey tegen en die inspireerde mij om ook eens een opvallend gekleurde arcadeboog (crease) te maken. Het is kleurrijk, maar waarom ook niet? Een beetje kleur kunnen we best gebruiken tijdens deze grauwe herfstdagen. Kijk snel mee naar mijn versie van deze look!

The eye:

Het was vooral lastig om deze look op mijn beide ogen symmetrisch te krijgen en ik heb één oog ook behoorlijk moeten bijwerken voor de make-up gelijk zat op beide ogen. Oké ik zie nog wel wat kleine imperfecties, maar die vallen alleen van dichtbij met gesloten oog op, dus ach.

Full face:

De nagellak die ik hier draag ik Funtime Fuschia van Rimmel.

De make-up:

Het is misschien geen alledaagse look, maar ik vond het leuk om weer eens een keer iets anders te doen. Normaal vervaag ik de oogschaduw in de arcadeboog altijd zodat er geen lijn zichtbaar is, maar je ziet dat het er heel anders uitziet wanneer je de arcadeboog juist aanzet met sterke, niet vervaagde lijnen.

Wat vind jij ervan? Raak jij ook wel eens door een celeb geïnspireerd om een look te proberen?

6 comments:

  1. Hey, super mooi gedaan. Misschien een inspiratie om zelf ook eens te proberen. Ik zou het super vinden als je mijn blog eens komt checken. Ik ben nog maar net begonnen, dus ik zou het fantastisch vinden moest je me nog enkele tips kunnen geven om mijn blog te verbeteren. http://makeupdiaryofanaddict.blogspot.be/

    ReplyDelete
  2. Dat heb je echt heel goed gekopieerd!

    ReplyDelete