Saturday, September 7, 2013

Verslag Bloggers Event John Beerens

Vorige week vrijdag ging ik naar het Bloggers Event van John Beerens. Op Utrecht Centraal aangekomen bleken er 'door een defecte bovenleiding' ineens helemaal geen treinen meer te rijden richting Den Bosch en verder. Twee keer ben ik nog in een trein gestapt, net als veel andere reizigers, waar ik weer uit kon stappen, omdat de trein toch niet zou vertrekken... Ik had er wel een beetje de balen van en vroeg me af wat ik ging doen. Via twitter kwam ik er achter dat er nog meer bloggers waren gestrand op Utrecht Centraal. Pas na meer dan een uur werd er omgeroepen dat je met een pendelbus naar Houten kon en daar vandaan weer verder met de trein. Het werd een lange reis en uiteindelijk kwamen enkele andere bloggers en ik twee uur te laat bij het event aan. Maar niet getreurd, het was nog zeker de moeite waard!

Op de bovenste foto zie je Lisanne (Journalisje), Tineke (My Super Sweet Life) en ik op de roltrap bij station Den Bosch. De foto is gemaakt door Angela (Great Things of Life). Ik kwam hen tegen bij de pendelbus in Utrecht en zo heb ik met hen samengereisd. Dat was een stuk gezelliger dan alleen reizen!

In plaats van 10.00 uur waren wij pas 12.00 uur bij het magazijn en het kantoor van de webshop van John Beerens in Goirle. Hierdoor hadden we het ochtendprogramma dus al gemist. We werden in groepjes ingedeeld en zo rondgeleid langs presentaties van diverse beautymerken. Het groepje waar ik werd bijgezet ging net kijken bij The New Black nagellak en Kardashian Beauty. We mochten de make-up van de Kardashian zussen ook swatchen en eigenlijk verraste me het, want de pigmentatie is heel goed. De lipglossjes die je hieronder ziet geven veel kleur af en ze ruiken naar honing!

In het magazijn mochten we nog twee producten van het merk Waterclouds uitkiezen. Ik koos voor volumeshampoo en een leave-in conditioner. Hieronder zie je een hoop producten staan en dit is slechts een klein hoekje.
 
Na een heerlijke lunch met heel veel verschillende broodjes ging mijn groepje naar het atelier van Anna von Rasenberg, een tassenontwerpster. Zij heeft haar atelier op hetzelfde bedrijventerrein als het bedrijf van John Beerens. Ze maakt tassen van leer en van de resten die daarbij overblijven, mochten wij zelf een armband samenstellen. Erg leuk om te doen!
 
Hierna kregen we een presentatie van Serena van Beautylab.nl over bloggen. Serena gaf een hoop goede tips waar ik zeker wat aan heb. Leuk en interessant!
 
Vervolgens sloten we de middag af bij de showroom van Burkely. We werden leuk ontvangen met een glaasje Prosecco en vervolgens konden we de tassen bekijken. Burkely kende ik eigenlijk helemaal niet, maar de leren tassen zagen er mooi uit. Deze tas hieronder is er slechts eentje van veel mooie modellen.
Bron afb.

Helaas heb ik de presentaties van Marc Inbane tanning spray en Fuente (een haarmerk) gemist door de treinvertraging 's morgens en daardoor ben ik ook de goodies misgelopen. Jammer, maar helaas... Wel heb ik enkele andere producten meegekregen. Hieronder zie je alles bij elkaar, waaronder ook de "zelfgemaakte" armband en de sleutelhanger van Burkeley. Ik heb dus een volumeshampoo en leave-in conditioner van het merk Waterclouds, maar ook nog wat proefproducten van Murad en een sample Moroccanoil.
Sommige producten zal ik zeker nog reviewen wanneer ik ze een tijdje gebruikt heb, so stay tuned.
 
Niet zo handig, maar ik had zelf dus niet veel foto's gemaakt. Toch wilde ik mijn ervaring van de dag graag met jullie delen. Het was een heel leuke, gezellige en informatieve dag! Iedereen bedankt!

2 comments:

  1. Klinkt als een leuke dag. Wel balen idd van de trein!

    ReplyDelete
  2. Leuk verslag, was volgens mij een zeer toffe dag!

    ReplyDelete