Tuesday, September 24, 2013

Review: Gosh Growth Serum voor de wimpers

Lusher longer fuller lashes, wie wil dat niet? We hebben vast allemaal wel gehoord van Revitalash, een wimperserum dat je wimpers langer en voller zou maken. Dat klinkt goed, alleen kost dat serum maar liefst € 75 voor 2 ml. Dat is geen kattenpis! Ik vond van Gosh een goedkopere versie; het Growth Serum, the secret of longer lashes volgens Gosh. Inmiddels heb ik dit serum voor de wimpers vier weken getest. Benieuwd of ik enig resultaat heb behaald? Lees dan snel verder.

Er zit 6 ml product in deze huls en je brengt het product aan op je wimperrand met een dun kwastje. Je gebruikt het eigenlijk net zoals je met eyeliner zou doen alleen dan 's avonds voordat je gaat slapen.
Gosh belooft binnen twee weken zichtbaar resultaat waarbij de wimpers langer zouden zijn. Hm, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn...

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan even onderstaande collages waarbij ik per oog en vanuit een rechte en schuine invalshoek mijn wimpers aan jullie toon. Aan de start, dus voordat ik het serum gebruikte, na 2 weken gebruik en na 4 weken gebruik. Ik heb het serum elke avond voor het slapengaan aangebracht. Ik weet dat onderstaande foto's iets buiten het sjabloon van mijn blog gaan, maar zo kun je het wel het beste zien. Eventueel kun je ook op de foto's klikken voor een vergroting. Allereerst zie je hier mijn linkeroog.
Hieronder zie je mijn rechteroog. De wimpers van dit oog zijn wat minder mooi. Dat is altijd al zo. Hoe zou dat komen? Misschien doordat ik meestal op mijn rechterzij slaap waardoor deze wimpers iets in de verdrukking komen op mijn hoofdkussen? Of is het nu eenmaal gewoon zo?Tja, ik zag na 2 weken geen enkel verschil, dus daarom besloot ik het wimperserum in totaal 4 weken te testen. Eerlijk, ik zie totaal geen enkel verschil met mijn wimpers voorheen! Ik heb mijn foto's maar liefst drie keer gecheckt of ze in de juiste volgorde staan (qua datum), want op sommige foto's lijken mijn wimpers zelfs nog langer voordat ik met het serum begon. Wat een miskoop! Dit Growth Serum van Gosh heeft werkelijk niets voor mijn wimpers gedaan.

Na de eerste twee weken kwam ik op het idee om mijn wimpers ook met mascara te fotograferen en te vergelijken. Ik verkeerde in de veronderstelling dat het effect dan misschien beter te zien zou zijn. Ik had alleen geen foto aan de start gemaakt, maar wel na 2 en 4 weken gebruik van het serum. Kijk en vergelijk!

Nee ook met mascara zie ik geen verschil in mijn wimpers nadat ik het serum een paar weken gebruikt heb. Ik laat het er verder maar bij. Met mascara vind ik mijn wimpers lang en opvallend genoeg, dus ik ben ook niet van plan een duurder wimperserum aan te schaffen. Al had ik natuurlijk ergens wel gehoopt (naief ja) dat dit serum van Gosh mijn wimpers naar ongekende lengtes zou doen doorschieten. Jammer, maar helaas. Dit serum verdwijnt naar de prullenbak.

Ook al is dit Growth Serum pas dit jaar ge├»ntroduceerd door Gosh, ik ben niet zeker of het nog wel verkocht wordt... Maar ja, 't is toch totaal niet de moeite om te kopen, dus ach. Ik kocht dit serum voor € 15,49 bij Kruidvat.

Wat denk jij van serums om je wimpers te laten groeien?

EDIT 28/9: Ik heb het in Kruidvat gecheckt en dit growth serum is inderdaad nog te koop, al raad ik het dus af om te kopen. Je kunt hetzelfde geld beter aan een goede mascara besteden die wel echt iets doet voor je wimpers!

5 comments:

 1. Dat soort dingen levert mij alleen maar brandende ogen op helaas en 75 euro ervoor uitgeven vertik ik gewoon(want je moet het ook blijven gebruiken) ook al werkt het wel, geef ik liever aan andere dingen uit. :P

  ReplyDelete
 2. Ik geloof ook niet echt in dit soort dingen. Heb zelfs ergens gelezen dat ze zelfs slecht kunnen zijn voor je wimpers.

  ReplyDelete
 3. bedankt voor de waarschuwing! geloofde er al niet in

  ReplyDelete
 4. ik heb het in de kortingsbak gekocht voor 2,50 dus geen hele grote miskoop misschien werkt het bij mij wel ik hoop het in ieder geval

  ReplyDelete
 5. Nou ben het er totaal niet mee eens. bij mij heeft het heel erg goed geholpen. mijn wimpers zijn langer dan ooit, ze komen zelfs tegen mijn wenkbrauw aan. en ze zijn ook sterk en dik geworden. een echte aanrader dus!!

  ReplyDelete