Wednesday, September 11, 2013

Nagellak: After Dinner Show - ANNY

Yep, weer een lakje met een sand-structuur, maar ook deze nagellak kon ik toch niet laten liggen. Ik had al eerder een mooie roze sand-lakje van ANNY, Pink Oasis, en ik was blij verrast toen ik laatst in een bak met restanten van nagellakcollecties bij Douglas ook nog deze mooie After Dinner Show tegenkwam. Kijk mee!

Dit lakje is prachtig! De kleur is vrij uniek voor een sand-lakje. Ik vind het mooi dat die niet alleen een grove sand-structuur heeft, maar ook prachtige glitters bevat die er net wat meer glam aan geven. Het is best een eye catcher. Ik droeg hem tijdens de bloggersdag van John Beerens en deze nagellak is meerdere meiden opgevallen. Tijd dus voor nog wat foto's, want veel meer hoef ik er niet over te vertellen!Vooral in zonlicht schittert die je tegemoet! Ja, ik vind sand-style leuk! Vooral als er veel glitters aan de lak zijn toegevoegd, want die komen juist zo mooi tot hun recht bij een grovere structuur lak. Daarnaast vind ik de kleur van After Dinner Show ook nog eens erg mooi!

 
Deze nagellak komt uit de Desert Glam collectie van ANNY en zal helaas vrijwel uitverkocht zijn. Ik kocht hem voor € 4,95 bij Douglas.
 
Jouw ding of ben je niet zo van de sand-lakjes?
 
Ps. Afgelopen zondag wilde ik vooruit schrijven aan mijn blog, maar dat is helaas niet gelukt, omdat mijn lieve kat Tom overleden is..... Hij is 13 geworden en ik had hem inmiddels 2,5 jaar in huis (hij kwam uit het dierenasiel). Hij had al langer ups en dows (voor de zomer was ik al een paar keer bij de dierenarts geweest met hem), maar het was toch nog vrij onverwacht. Heel triest, maar hij is vredig in zijn slaap heengegaan.

6 comments:

  1. Mooi lakje en niet duur ;) Gecondoleerd met het verlies van je kat :(

    ReplyDelete
  2. Tof lakje! Ik draag ook een ANNY lakje vandaag, ik vind de kwaliteit echt goed voor de prijs.

    ReplyDelete