Monday, August 5, 2013

Nagellak: Morning Dew - Accessorize

Een nagellak met de naam Morning Dew leek mij wel geschikt om de week op de vroege maandagochtend mee te beginnen. Deze nagellak komt van Accessorize, een winkel die ik vooral van sieraden en tassen ken. Eigenlijk kom ik vrijwel nooit bij deze winkel, maar toen ik er laatst pas achterkwam dat ze nu in Nederland ook make-up verkopen, besloot ik er weer eens een kijkje te nemen. De make-up heb ik uiteindelijk toch links laten liggen, maar ik nam wel dit lakje mee naar huis.

Morning Dew is een chrome-lak die in één laag zou moeten dekken. Toch heb ik liever twee laagjes op met een basecoat eronder en topcoat erover. De nagellak komt erg verschillend over qua kleur, afhankelijk van het licht. Hieronder laat ik je daarom verschillende swatches zien.

De foto hieronder komt van mijn smartphone. Zo is de nagellak echt enorm metallic.

Op de foto's hierboven lijkt de nagellak erg blauw, maar hij heeft toch ook wat zeegroens in zich. Dat zie je vooral vanaf een afstandje. Eigenlijk vind ik hem zo ook het mooist.

Ik vind het best een leuke kleur al is die wel erg metallic en daar moet je van houden. Ik vind het wel jammer dat je in het flesje veel meer gouden en zilveren glitters ziet zitten dan op je nagels. Ook begon die vrij snel te slijten, vooral bij de uiteindes van mijn nagels, waardoor ik hem er na twee dagen alweer heb afgehaald.

De nagellak kost € 5,90.

Wat vind jij van deze lak en heb jij wel eens nagellak bij Accessorize gekocht?

2 comments:

  1. Speciale kleur. Inderdaad heel metallic, maar ik vind dat wel tof :-)

    ReplyDelete
  2. Metallic is juist niet zo mijn ding, helaas :S

    ReplyDelete