Monday, August 19, 2013

Essence Me & My Ice Cream nagellakjes en nail topping stickers

In mijn laatste shoplog kon je al zien dat ik best veel producten van de Me & My Ice Cream collectie van Essence heb gekocht. Eigenlijk heb ik van alles wat gekocht. Ik heb alleen de cream blush compleet links laten liggen, omdat die maar in één kleur verkrijgbaar is en die spreekt me net niet aan. Ik had nog beloofd om de producten die ik wel heb gekocht wat beter te laten zien. Vandaag begin ik met de nagellakjes en nail topping stickers. Kijk mee!

In totaal zijn er vier nagellakjes in pasteltinten te koop waarvan ik er twee kocht: Icylicious en Ben&Cherries. Dit zijn twee zachte pastelkleurtjes met een beetje shimmer er doorheen.

Mijn favoriete kleur van de twee is Ben&Cherries. Ben&Cherries is koelroze van kleur. Deze vind ik zelf het beste bij mijn huid staan van de twee nagellakjes die ik gekocht heb. Hiervan draag ik drie laagjes. Helaas lakt het lakje behoorlijk streperig, al is daar bij drie laagjes niet veel meer van terug te zien.


Ik droeg deze kleur zonder base- en topcoat en hij begon wel snel te slijten. Binnen twee dagen begon ik wel chips te zien.

De andere kleur die ik kocht, Icylicious, vind ik ook mooi, alleen staat deze minder goed bij mijn huid. Dit is een warme, bleke perziktint. Van deze lak draag ik twee laagjes met wel een base- en topcoat. Hierdoor blijft die net wat beter zitten.Naar de nail topping stickers met gekleurde pareltjes was ik wel benieuwd. Ik heb wel eens losse nail pearls/caviar beads geprobeerd, maar ondanks dat het er leuk uitziet, vind ik het totaal onpraktisch en vallen die pareltjes megasnel van je manicure af. Ik heb ze laatst ook bij Bourjois in het schap gespot, maar ik waag me niet meer aan die losse pareltjes. Het effect is wel heel leuk en apart en daarom wilde ik deze nail stickers met de pareltjes er al op graag proberen. Zou dit een gemakkelijke en fijne manier zijn om pareltjes op je nagels te kunnen dragen?

In het pakje zit een velletje met 16 stickers zodat je de juiste formaten voor je nagels kunt kiezen.
De stickers brengen in elk geval veel sneller en makkelijker aan dan losse pareltjes. Normaal vijl je bij nagelstickers het stukje van de sticker dat langer dan je nagel is weg, maar met deze stickers kan dat door de pareltjes niet en moet je ze bijknippen. Dit is wel wat lastiger, want je wil natuurlijk niet per ongeluk in je nagel knippen, maar op zich is het te doen.

Hieronder zie je het resultaat op mijn nagels. Het is zo leuk en vrolijk. Het zijn net de spikkels op een softijsje.

De stickers zitten behoorlijk stevig. Zolang je geen al te wilde dingen doet en niet teveel met water doet (afwassen en haren wassen zijn geen aanraders!) blijft deze kant-en-klare nail art aardig in tact. De pareltjes vallen ook niet al te snel van de stickers af. Zelf vind ik het er zo leuk uit zien, maar nog altijd niet prettig om te dragen. Ik kan gewoon niet wennen aan het gevoel dat er iets voelbaar op mijn nagel zit. Het irriteert me op de een of andere manier vrij snel en dan ga ik er juist steeds aan zitten. Daarnaast blijf je er sneller mee haken, bijvoorbeeld als je met je hand door je haar gaat. En als er toch per ongeluk stukjes van de stickers uitsteken dan blijven daar weer haartjes en pluisjes aan kleven. Ik vind dit vooral iets voor een bijzondere dag, feestje of een avondje uit. Op zich werkt het wel en voor de lage prijs van de stickers is het het proberen wel waard voor als je een keertje snel iets anders en aparts met je nagels wilt. Na afloop heb ik de stickers gewoon van mijn nagels af getrokken en de plakkerige restjes kon ik gemakkelijk verwijderen met nagellakremover.
 
De prijzen
- Nagellak: € 1,89
- Nail Topping Stickers: € 1,99
De collectie is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.
 
Wat vind jij van deze producten?

8 comments:

 1. mooie kleuren en de stickers zien er geweldig uit.!

  ReplyDelete
 2. De stickers zien er zo mooi uit! Maar ik zou het ook alleen naar feestjes dragen of andere speciale gelegenheden. Ik ga ook zo snel aan mijn nagels zitten namelijk :)
  xxx

  ReplyDelete
 3. Leuk!
  Ik heb precies die andere kleur nagellak uit de collectie, de ijsblauwe. Ook een mooie kleur, maar die dekt ontzettend slecht.

  De nagelstickers zou ik zelf gebruiken voor een accentnagel of zo. Heb je toch het leuke effect, maar dan zonder dat je op al je vingers iets "voelbaars" hebt, als je begrijpt wat ik bedoel ;) Misschien een ideetje?

  ReplyDelete
 4. Leuk! Het eerste lakje vind ik heel mooi!

  ReplyDelete
 5. Die lakjes en stickers zien er echt heel mooi uit!

  ReplyDelete