Tuesday, August 20, 2013

Essence Me & My Ice Cream: Lipbalm, shimmer pearls, oogschaduw en hand wipes!

Je hebt in mijn vorige artikel de nagelproducten uit de Me & My Ice Cream collectie van Essence. Maar ik kocht nog meer leuke producten, kijk mee!

Veel beautyliefhebbers vinden de verpakkingen niet zo leuk uit deze collectie; te plastic of te kinderachtig. Ik vind het eigenlijk wel passen bij het suikerzoete ijsjes-thema van Me & My Ice Cream. Het ziet er wat kitcherig retro uit, maar ik vind het leuk gedaan zo met al die pasteltinten. Ik word er wel vrolijk van!

Ik nam een lipbalm mee met de naam Ben&Cherries. Ja oplettende lezers, die naam zagen we al eerder! Zo heet het roze nagellakje uit de collectie ook! De swirl in de balm vind ik leuk bedacht. Hij ruikt een beetje naar kamille(thee) vind ik. De geur is zeker niet te overheersend. De lipbalm werkt prima, al is die niet heel erg hydraterend, maar ik vind hem wel fijn om zo tussendoor even snel te gebruiken. Kleur komt er verder niet vanaf.

Ook kocht ik de hand wipes. Dit zijn doekjes om je handen schoon te vegen of even te verfrissen. Hiervan zitten er 15 in een verpakking. Ze werken prima. Wat me gelijk opviel is dat de doekjes daadwerkelijk naar ijsjes (of milkshakes) ruiken. Heel apart! En dit zoete geurtje blijf je ruiken op je huid. Als daar maar geen wespen op af komen...

Vanwege het partroontje kon ik het niet laten om ook een oogschaduw te kopen. Dit is de kleur Always in my Mint. Helaas is de kleur die eraf komt niet mintkleurig, maar eerder wit. Deze is vooral geschikt als highlighter.

De shimmer pearls kon ik gewoon niet laten liggen. In het verleden zijn luxere merken hier wel eens mee gekomen en nu heeft Essence ze in deze collectie. Dat ziet er toch uit om op te eten? Er komt een zeer subtiele shimmer van de pareltjes af wanneer je er met een kwast doorheen gaat. Ik gebruik de 3-in-1 kwast van e.l.f. om de shimmer pearls als highlighter op mijn wangen aan te brengen. Deze pearls ruiken naar friszure snoepjes! Het geurtje ruik je niet op je huid, maar ik ruik het wel elke keer als ik het potje open draai.

Hieronder zie je swatches van de oogschaduw (links) met de shimmer pearls die je bijna niet ziet (rechts). De shimmer pearls zijn dus heel subtiel. Ik heb ze hieronder ook gewoon met een kwast aangebracht. Alleen in (zon)licht zie je er een lichte glans van terug.

Ondanks dat de kleuren van de oogschaduw en shimmer pearls erg licht en onopvallend zijn, ben ik blij met deze collectie. Het zijn geen topproducten, maar het idee is leuk en het ziet er zo vrolijk en schattig uit allemaal. De nagelstickers met pareltjes (zie het vorige artikel) hebben we op die manier nog niet eerder gezien en de shimmer pearls zijn gewoon te schattig. Dit zijn dan ook de twee producten die ik het meest zou aanraden, al kan een nagellakje erbij ook geen kwaad en die hand wipes zijn handig en de lipbalm is toch ook leuk...? Ja, daarom heb ik dus zoveel van deze collectie gekocht!

Wees er snel bij als je nog iets wilt scoren uit deze collectie. De collectie is deze maand te koop, maar meestal gaat het vrij snel met de limited collecties en ze worden niet of nauwelijks aangevuld.

De prijzen:
- Lipbalm: € 1,99.
- Hand wipes: € 1,39.
- Oogschaduw: € 2,89.
- Shimmer pearls: € 3,39.
Te koop bij Kruidvat en Trekpleister in de maand augustus.

Heb jij nog een producten uit deze leuke collectie gekocht?

5 comments:

 1. Mooie producten, ik heb de nagelstickers en de shimmer pearls

  ReplyDelete
 2. Ik vind de collectie een beetje hit en miss. Er zitten leuke dingen tussen, maar er zijn er ook een paar die echt tegenvallen.

  ReplyDelete
 3. Super cute!
  Weet je of de collectie er nog is?
  Want dan ga ik nog snel naar de kruitvat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tja, dat zal per filiaal verschillen. De collectie zou er augustus zijn, dus ik vrees dat er bij de meeste filialen alleen nog restjes te vinden zijn. Bij het Kruidvatfiliaal in mijn woonplaats zijn ze altijd erg laat met nieuwe limited collecties, dus dan ligt de oude collectie er ook langer, maar het is nooit helemaal te zeggen.

   Delete