Monday, July 1, 2013

Tip: Maybelline 1+1 gratis bij Etos!

De actie loopt al een weekje, maar omdat die ook deze hele week nog geldt, wilde ik het toch nog even met jullie delen: 1+1 gratis op make-up van Maybelline bij Etos. Maybelline heeft heel wat leuke producten waarvan ik gelijk twee van mijn favorieten ben gaan halen. Ik laat ze je zien in dit artikel!

Ik kocht twee van mijn favoriete producten van Maybelline: een color tattoo (langhoudende oogcrème) en een BB cream. Ik betaalde nu slechts een tientje voor deze producten samen en dat zijn ze zeker waard!
De Dream Fresh BB cream van Maybelline is nog altijd mijn favoriet (zie mijn review). Ineens wilde ik deze weer zo graag, want al die BB creams die ik nu gebruik zijn wel aardig, maar deze van Maybelline blijft voor mij de fijnste die ik ken, dus ik moest hem weer hebben. Nu er weer eens actie is, was dat gelijk het laatste zetje dat ik nodig had om hem weer te kopen. De BB cream kost € 9,99.

De color tattoo heeft de naam Pink Gold. Hij is vooral warmroze, maar in de avondzon zie ik er ook wel wat goud in terug.

De color tattoos kosten € 10,16 per stuk. Ik had thuis al de kleuren Permanent Taupe en On and On Bronze. Ik gebruik ze regelmatig, zowel als basis onder oogschaduw om de oogschaduwkleur beter te laten uitkomen, als op zichzelf.

Ik kreeg ook nog deze armbandjes van Nivea erbij. Geen idee wat daarvan de actie is, maar schijnbaar kun je er 15 sparen... Ze zien er wel vrolijk uit.
Ik kocht de Maybelline make-up bij de Etos in het Godebaldkwartier van Hoog-Catharijne (het winkelcentrum aansluitend aan Utrecht Centraal). Daar was het schap nog lekker vol. Het schap in een ander Etos-filiaal was namelijk al half geplunderd...

Bij de Etos op Utrecht Centraal vond ik eindelijk dé toilettas die zo'n beetje elke beautyblogger al heeft. Deze kost € 7,99 en hij is vooral zo geliefd omdat hij behalve een groot vak ook nog een apart ritsvak met elastische banden voor je make-up kwasten heeft.

Het is een opvallende rode tas met handige vakken. Ik moet wel zeggen dat die niet superstevig aanvoelt, dus ik zal toch moeten oppassen hem niet te zwaar vol te laden (altijd weer een uitdaging!).
 
De 1+1 gratis actie van Maybelline bij Etos loopt nog tot en met 7 juli.
 
Ga jij nog iets kopen van Maybelline? Wat zijn jouw favoriete producten van het merk?

1 comment: