Sunday, July 14, 2013

New in from Sleek: Blush by 3 Sweet Cheeks & Face Form Fair

Sleek is een fijn en betaalbaar merk met kwalitatief goede en leuke producten. Helaas is het alleen niet in Nederland te koop, maar wel verkrijgbaar via verschillende webshops gelukkig. Toen ik zag dat er een limited collection was met een leuk blushpalet, heb ik gelijk een bestelling geplaatst. Ik bestelde het blushpalet en een face form palet dat ik al langer wilde hebben. Kijk mee!

Ik bestelde een Face Form palet in de kleur Fair en ik kocht het Blush By 3 palet Sweet Cheeks uit de Candy Collection. De palettes zelf zijn matzwart, maar ze zitten in kartonnen doosjes waar duidelijk opstaat wat de inhoud is.

Kijk hoe leuk! Ik vind het concept van Sleek om drie blushes of drie gezichtspoeders bij elkaar te matchen in een palet heel leuk en handig. De palettes zijn klein in formaat en superplat, waardoor je ze ook makkelijk mee kunt nemen. Er zit nog een spiegel in ook.

De reden waarvoor ik mijn bestelling plaatste: Blush by 3 Sweet Cheeks.
Dit palet bestaat uit een cream blush, matte blush en een blush met een shimmer. Nog niet eerder had Sleek een blushpalet met koele, roze tinten erin terwijl ik die juist ook graag draag, dus toen ik dit palet zag, wist ik gelijk dat ik die wilde hebben. Het is ook leuk dat er drie verschillende soorten blush in zitten, want ook daarin wissel ik graag af. Deze kun je apart dragen of je kunt ze met elkaar combineren.

De cream blush heet Candy Floss, de matte blush heet Dolly Mix en de blush met shimmer heeft Cupcake. De namen passen helemaal bij het thema Candy Collection en de kleuren ook wel, want doen die niet denken aan snoepjes of het roze glazuur van cupcakes?

Op onderstaande swatches zie je gelijk dat de kleuren behoorlijk gepigmenteerd zijn. Ik vind zelf vooral de middelste blush die mat en koel van tint is erg mooi!

Al langer wilde ik een Face Form palet. Dit palet bevat precies de producten die je nodig hebt om je gezicht te shapen en contouren, al kun je ze natuurlijk ook apart dragen. Ik heb de lichtste kleur gekozen, Fair. Het palet is nog in drie andere variaties verkrijgbaar.
Het palet bevat een matte bronzer, een highlighter en een blush.

De swatches laten zien dat ook deze producten weer niets te wensen overlaten qua pigmentatie.
De bronzer is mat en daarmee kun je je gezicht dus goed shapen. Door deze bronzer in de holtes van je wangen aan te brengen (net onder het bolste gedeelte van je wangen) met op het "bolle" gedeelte van je wangen de blush en net daarboven de highlighter krijg je een beter gevormd gezicht.
Ik draag vooral de highlighter vaak. Bijna iedere dag zelfs, want deze combineer ik met iedere blush die ik draag. Ik vind het erg mooi dat de highlighter niet goud is, want dat vind ik zelf niet mooi staan bij lichte huidskleuren. Deze highlighter is net wat koeler van tint dan de meeste highlighters die verkrijgbaar zijn. De blush in dit palet, Rose Gold; de meest populaire blush van Sleek, is wel warm van kleur. Deze is perzikroze met een gouden shimmer erdoor. Zo'n kleur gebruik ik vooral 's zomers graag.

Hieronder draag ik de bronzer, blush en highlighter. In de zon geeft het een heel mooi effect!

Ik heb deze palettes bij de Engelse webshop van Sleek zelf besteld: www.sleekmakeup.com. De palettes kosten daar € 12,99 per stuk. De verzendkosten zijn laag. Ik betaalde daaraan € 3,10 (nog minder dan via de meeste Nederlandse webshops) en ik had de producten na iets minder dan een week in huis.

Ik ben inmiddels toch wel een Sleek-fan geworden. Jij ook? Laat me weten wat je van de producten vindt!
 
Meer Sleek zien op Laura's Beautyblog? Klik op onderstaande links en de artikelen openen in een nieuw venster!

4 comments:

 1. heb de candy ook en ben er ontzettend blij mee haha

  ReplyDelete
 2. ohh dat laatste pallet vind ik mooi maar rose gold heb ik al

  ReplyDelete
 3. Prachtige paletjes zeg! Ik ben over 't algemeen altijd wel onder de indruk van Sleek.

  ReplyDelete
 4. Wauw, beide palettes zijn gewoon op en top. Gaaf dat je bij het 3 Sweet Cheeks een cream blush, matte en een shimmer variant hebt. De cream blush lijkt trouwens wel gewoon op een poeder, ook mooi gepigmenteerd! :)

  ReplyDelete