Saturday, July 13, 2013

AFW: Colgate MaxWhite One Luminous Launch Party + Show SIS By Spijkers&Spijkers

Heel, maar dan ook héél erg last minute (als in: de dag zelf) reageerde ik op de uitnodiging voor de MaxWhite One Luminous launch party van Colgate met aansluitend de catwalkshow SIS by Spijkers&Spijkers. Dit alles vond gisteravond plaats tijdens de Amsterdam Fashion Week (AFW). Gisteren zat ik eerst nog een halve dag in spanning op mijn werk of ik er überhaupt nog bij aanwezig kon zijn, maar zodra ik de bevestiging binnenhad, ben ik het kantoor uitgerend om naar huis te racen om me daar om te kleden, teennagels te lakken, en om daarna met gepaste spoed (taxi, taxi, oké eerst wel in de volgepropte trein) naar het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam af te reizen. In dit artikel laat ik je meer zien van deze geweldige avond!

Allereerst mijn outfit. De dress code voor het event van Colgate was a touch of red. Nu ben ik eens met dank aan Colgate zelf aan een rode clutch gekomen, dus die kwam nu zeker van pas. En natuurlijk mochten mijn nieuwe, rode sandalen niet ontbreken. Ik twijfelde tussen een rok en een broek, maar ik besloot toch voor m'n comfortabele broek te gaan. Easygoing!

- Jack: NewYorker
- Shirt: H&M
- Ketting: Primark
- Broek: Vero Moda
- Clutch: Via Colgate
- Sandalen: C&A
De sandalen lopen prima. Ze hebben een hak van 11 centimeter, maar door het plateau van zo'n 3 centimeter is dit goed te doen. Ik heb deze keer niet hoeven smokkelen zoals bij het vorige event waar ik aanwezig was en waar ik het ineens niet meer uithield op mijn hoge pumps die ik toen verwisselen moest voor flatjes.

Bij de balie kreeg ik mijn entreebewijs voor de catwalkshow (foto gemaakt met mijn smartphone):

En ik kreeg ook mijn toegangsbandje 'psychiatrische inrichting'-stijl:
Tja, en dan te bedenken dat ik ooit een fanatieke hater had die vond dat ik geen blogger genoemd mocht worden. Eat your heart out...!

Allereerst was er dus voor de voornamelijk fashionbloggers en een handjevol beautybloggers een launch party van de nieuwste whitening tandpasta van Colgate. Een paar foto's hiervan:


Natuurlijk heb ik een tube, of twee, van de nieuwste tandpasta in mijn bezit en hierover zal je zeker nog wel eens wat teruglezen op mijn blog.

Ik kwam trouwens alleen binnen, maar al snel zag ik twee meiden die ik van hun sites ken, namelijk Kelly (Belessa.nl) en Alyssa (MissMurphy.nl). Ik heb kennis met deze meiden gemaakt en zo de rest van de avond met hen doorgebracht. Later sloot ook Maya (Lipsticknews.nl) zich bij ons aan. Ik vond het erg gezellig met deze meiden!

Na de launch party begaven we ons via het inmiddels volgelopen terras naar de Gashouder waar de catwalkshow plaatshad. Een sfeerimpressie van het terras (talk the talk, walk the walk!):


Achter de show SIS by Spijkers en Spijkers schuilt dit Nederlandse ontwerpersduo bestaande uit Truus en Riet Spijkers:
Bron afb.

Bij de show:
Naast mij is nog een lege plek (later niet meer) waar je een glimp van een goodiebag ziet. In de goodiebag zat trouwens de nieuwste Marie Claire, een kortingvoucher voor de sieradenwebshop Fashionology, een designed by Marc Jacobs Cola Light flesje en natuurlijk de nieuwste tandpasta van Colgate.

Check de front row. Zo onopvallend mogelijk checken we natuurlijk toch even allemaal de aanwezige BN'ers, zo zie je o.a. Sebastiaan Labrie, Beertje van Beers en Tom Sebastian.

De kleding van Spijkers en Spijkers zag er luchtig, kleurrijk en zomers uit en daarnaast is het nog erg draagbaar ook. Ik heb nog een paar fimpjes van de show die ik gemaakt heb met mijn eenvoudige digitale camera, dus ja, het werd er helaas niet beter op dan dit...


Finale


Het was een supergeslaagde avond! Nooit gedacht dat ik ooit nog eens bij zoiets aanwezig zou zijn, dus ik ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken!

Thanks to Cream PR

5 comments:

  1. Ik vond het ook erg leuk om jou eens te ontmoeten! Was gezellig :-)! Leuke post en ook leuke filmpjes (ik wist niet dat je die gemaakt had :-D)! Wie weet tot het volgende event.

    ReplyDelete
  2. Wat ontzettend leuk zeg! En superleuke outfit ook, die broek met die schoenen is een supercombi! :D

    ReplyDelete