Wednesday, June 5, 2013

Shoplog: Zara, Chanel, HEMA en Etos

Afgelopen zondag was ik even in Utrecht en daar heb ik wat leuke dingen gekocht. Ik kocht heel wat kleurrijke, zomerse items. En één luxe product. Kijk mee!

Bij Zara zag ik deze leuke gekleurde top voor € 19,95. Ik vond hem gelijk zo leuk!


De linnen t-shirts van Zara zijn zo fijn. Lekker luchtig en ze vallen wat wijder. Ik kocht deze koraalkleurige voor € 16,95.

Ik wilde graag een nieuwe bikini. Ik had er al heel wat bij H&M bekeken en gepast, maar de modellen stonden me niet of de kleuren niet. Ik had de hoop op een nieuwe bikini dan ook al een beetje opgegeven totdat ik deze bij de HEMA tegenkwam.
Het bovenstukje kost € 12,50 en het broekje € 9,95.

Bij Etos kocht ik een Miss Sporty lipstick in de kleur I poke voor € 2,49 en ik kwam neongekleurde armbandjes tegen voor € 4,99 die ik niet kon laten liggen.

Dan kocht ik ook nog Les Beiges healthy glow sheer powder van Chanel in kleurnummer 20 (de lichtste). Tja, hoe vreemd is het dat ik € 40 voor bijvoorbeeld een blousje veel vind, maar dat ik hetzelfde bedrag wel uitgeef aan een make-up product? Dit poeder kost € 48 maar met mijn klantenkaart betaalde ik er bij Ici Paris XL € 43,20 voor. Ik weet dat zoveel van mijn niet make-up liefhebbende medemensen dit een belachelijk hoog bedrag vinden voor make-up en dat is het natuurlijk ook, maar zo eenmaal per jaar (of tweemaal, driemaal, andermaal verkocht) vind ik het leuk om mezelf zoiets cadeau te doen en deze stond al een tijd op mijn denkbeeldige wish list en ik kreeg hem niet meer uit mijn hoofd.

Wat een heerlijk luxe uitstraling heeft dit product. Het kwastje hoort erbij. Ik kan je zeggen dat ik dit poeder nu al tot mijn favorieten reken. Mijn huid ziet er echt gezond en fris mee uit en het poeder voelt ook nog eens heel comfortabel aan op mijn huid. Ik heb namelijk een droge huid wat door poeder soms nog erger wordt, maar dit poeder voelt juist zacht en verzorgend. It's a winner!
 
Dat was het al weer. Wat vind jij van al die kleurrijke printjes op kleding?

6 comments:

 1. Ik vind de printjes erg leuk, heel erg zomers ook! De bikini is erg gaaf trouwens!

  ReplyDelete
 2. Heel leuke bikini!

  ReplyDelete
 3. je bikini is heel mooi! en die armbandjes ook:)

  ReplyDelete
 4. Toffe aankopen! Je bikini is echt heel gaaf!!

  ReplyDelete
 5. You are an inspirational person to me. Your blog is quite awesome!

  xoxo
  HOLYKATTA

  ReplyDelete