Tuesday, May 14, 2013

Outfit of the Day: Red and Grey!

Het is lente, maar het lijkt wel herfst met die regen en wind! Vandaag had ik m'n rode broek eens met grijs gecombineerd. Heel simpel en basic, maar het bevalt me wel. Ik besloot nog even snel foto's te maken om het met jullie te delen.

Buiten is het fris, dus een jas is geen overbodige luxe. Ik heb hier een bikersjack van New Yorker aan. De blauwe tas heb ik van Primark, die heb ik al begin 2012 gekocht, maar ik vind hem nog steeds leuk.
Mijn rode broek komt van Zara en mijn enkellaarsjes zijn van de H&M, net als het sjaaltje dat ik om heb.

De top heeft wijdvallende mouwen en hij zit heel comfortabel.

Ja, ik sta ver genoeg achter de Yucca plant, maar het lijkt net of dat ene blad me bijna aanraakt, haha. Niet dus...

Mijn enkellaarsjes van de H&M:
Van de voorkant lijken het grijze laarsjes, maar de achterkant hebben ze een slangenprint. Kan nét, vind ik. Een all over slangenprint zou mij namelijk teveel zijn. Dierenprints zijn best leuk, maar liever niet too much ervan voor mij. Ze hebben een hak van 10 centimeter, al lijken ze hier lager doordat ik de foto van bovenaf gemaakt heb, en ze lopen prima. Deze laarsjes had ik eens voor slechts € 12 in de sale gescoord. Ik had vorige week steeds verschillende ballerina's aan, maar wat een blaren kreeg ik daarvan! Ik vond het nu wel even lekker om weer dichte schoenen te kunnen dragen.

Wat draag jij op het moment met dit wisselvallige weer?

Ps. De nagellak die ik op heb is Pink Oasis van ANNY. Hier zal nog een apart artikel over verschijnen.

2 comments: