Friday, May 10, 2013

Neon nagels!

Neon nagellak vind ik lastig te vinden in Nederland, dus ik kon mijn geluk niet op toen ik deze budget proof set in de Amerikaanse Walmart tegen kwam tijdens mijn vakantie. De verpakking is wat druk, maar de kleuren leken mij wel leuk. Ik heb ze allemaal geswatched en in dit artikel laat ik ze aan jullie zien!

De kleuren zijn allemaal mat en dat vind ik wel prima, want ze zijn al opvallend genoeg, dus dan vind ik mat juist wel mooi. Je kunt ze altijd nog glanzend maken door er een topcoat overheen aan te brengen. Tijdens mijn vakantie had ik de koraalrode kleur Natural Flirt al even op mijn teennagels gedragen en daarover was ik erg te spreken. Hij lakt prima en dekt in twee laagjes. De andere lakjes uit deze set lakken helaas wat streperiger en die hebben ook meer laagjes nodig om te dekken. De nagellakjes drogen wel allemaal heel snel. De kleuren vind ik lekker opvallend en zomers!

Bold Move

Deze felroze kleur is dekkend in drie laagjes. Zo'n kleur vind ik altijd wel leuk, al is die wat Barbie-achtig. Ik heb van die dagen dat ik er gewoon zin in heb om zoiets te dragen en dat doe ik dan ook!

Heating Up

Deze oranje kleur is net als de roze kleur met drie laagjes dekkend. Als ik tijdens Koninginnedag niet voor de Orange Sunset nagelstickers van Sephora was gegaan, had ik zeker deze kleur gedragen. Dit is een typisch kleurtje voor het Holland-gevoel.

Social Magnet:

Deze gele kleur vind ik geweldig! Dit is neon zoals neon bedoeld is! Ik wil hem zo graag dragen, maar dit was wel de meest lastige kleur om egaal aan te brengen. Hij blijft streperig, hoeveel laagjes je ook aanbrengt en of je nu voor meerdere dunne of juist enkele dikke laagjes gaat. Ik heb hier vier laagjes op en het resultaat kan er net mee door. Als je goed kijkt, zie je wel dat die geen egale dekking heeft. De kleur is wel to die for voor de echte neon fans!

Natural Flirt:

Deze koraalkleur is in twee laagjes dekkend en ook het minst streperig van allemaal. Dit is mijn favoriet!
 
Al met al vind ik dit een leuke set, die me de 7,50 Amerikaanse dollar zeker waard is. Ik ben geen die hard neon fan (geef mij maar glitters en opvallende finishes), maar voor de zomer of juist tijdens grijze depridagen kan ik wel eens een knalkleur gebruiken. Natural Flirt zal ik het vaakst dragen, omdat deze het makkelijkst aanbrengt en het kleurtje gewoon altijd leuk is.
 
Wat vind jij van neon nagellak?

5 comments:

  1. Wat een geweldige kleuren! Echt neon :)

    ReplyDelete
  2. Cool! Misschien een witte nagellak onder de gele?

    ReplyDelete
  3. De oranje en de roze vind ik echt leuk!

    ReplyDelete