Sunday, May 19, 2013

Nagellak: Pink Oasis - ANNY (liquid sand)

Bij Douglas wordt op dit moment de Desert Glam collectie van het merk ANNY verkocht en die bestaat uit liquid sand lakjes. Liquid sand lakjes hebben een grove structuur; een beetje als structuurverf, maar dan dus iets verfijnder. Ik heb zelf kennis gemaakt met de liquid sand lakjes van OPI (zie artikel) en het is erg leuk dat andere merken de trend ook oppakken. Kijk mee naar Pink Oasis!

De naam vind ik alvast goed gekozen. Pink Oasis past wat mij betreft goed bij dit felroze lakje. Hij lakt makkelijk, droogt snel en aan twee laagjes heb je genoeg. Hij heeft minstens drie dagen goed op mijn nagels gezeten. Zonder topcoat want dan is het zanderige effect weg. Hieronder zie je de kleur op mijn nagels. 
Deze is door mij helemaal goedgekeurd! Ik houd van de opvallende, felle kleur en de grove structuur maakt de nagellak net wat interessanter dan gewoon creamy roze. Ik vraag me alleen wel eens af of de niet-nagellakkenners mogelijk denken dat je nagellak beschadigd is als ze zo'n liquid sand structuur zien, maar jammer dan. Ik vind het leuk!
 
De flesjes uit de Desert Glam collectie zijn kleiner, maar ook goedkoper, dan de normale lakjes van ANNY. Er zit 6 ml. in een flesje en je betaalt er € 4,95 voor. Nou, met 6 ml. kun je nog wel een tijdje vooruit en heb jij ooit een nagellakflesje leeggemaakt? 
 
In de Douglas die ik bezocht was de collectie al bijna uitverkocht, maar de lakjes zijn nog online bij Douglas te koop en je betaalt geen verzendkosten, dus bestellen is ook een optie. Er zijn ook nog een paar mooie varianten met glitters verkrijgbaar en ze kosten allemaal € 4,95 per stuk!
 
Wat vind jij van deze nagellak?

9 comments:

 1. ik had ze ook gezien en twijfelde een beetje maar achter af zijn ze wel heel mooi (L)

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi en fris kleurtje!

  ReplyDelete
 3. Ik heb gisteren ook nog zo'n kleintje meegenomen. Dit ziet er goed uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. O ben benieuwd welke kleur jij hebt gekocht, maar misschien zie ik die wel op je blog verschijnen?

   Delete
 4. Huh, heeft ANNY nu ook Liquid Sand?! Oh my god, awesome! In het flesje zie je niet eens dat het een sand nagellak is. De kleur is trouwens wel ubercool! Oh my god, ik vind hem echt geweldig! Sowieso de ANNY lakken hoor, want die lakken zo enorm fijn. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, jep ook ANNY is meegegaan met de trend! Dit is trouwens het eerste lakje dat ik van het merk heb, maar het bevalt goed.

   Delete
 5. Mooi! Ik begin meer en meer van de sand trend te houden :-)

  ReplyDelete
 6. Deze is echt heel erg leuk! Ik ben dol op de liquid sand lakken van dit merk :)

  ReplyDelete