Tuesday, May 28, 2013

HEMA make-up: swatches & ooglook!

In mijn laatste shoplog heb je al kunnen zien dat ik wat make-up bij HEMA heb gekocht. Ik heb voor drie producten in zalmroze, perzikkleurige en oranje tinten gekozen. Kijk mee!

Ik kocht eyeshadow mono #59, een oranje chalky eyeshader en een perzikkleurige lip balm stick:

De oogschaduw heeft alleen een nummer en de chalky eyeshader en lip balm stick hebben naam noch nummer al stond er bij de chalky eyeshader 'orange' en bij de lip balm stick 'light orange' op de kassabon vermeld. De swatches:
Van links naar rechts zie je de mono eyeshadow #59, de chalky eyeshader en de lip balm stick.

Met de chalky eyeshader en de eyeshadow mono heb ik een look gemaakt. De chalky eyeshader is een oogschaduwpotlood. Ik heb de kleur hier aangebracht op het bewegend ooglid en een beetje uitgevaagd met, jawel, een sponsapplicator. Laatst maakt ik trouwens ook al een oranje ooglook waarbij ik dit oogschaduwpotlood gebruikte (klik hier). De eyeshadow mono in nummer 59 is een mooie highlightkleur. Deze heb ik dan ook onder mijn wenkbrauw aangebracht.


Dit zijn alle gebruikte producten voor deze ooglook. In de arcadeboog heb ik de matbruine oogschaduw Go, Charlie Brown! van Catrice aangebracht. Boven mijn oog zit een lijntje met een donkerblauwe gelliner, Nautica, uit een oudere collectie van Catrice en onder mijn oog heb ik petrolkleurig oogpotlood van Gosh gebruikt, met de bijpassende naam Pretty Petrol. Op mijn wimpers zit de lash plumper mascara van Sephora.

Van de lip balm stick kocht ik er afgelopen winter al twee. Toen hadden ze een nuderoze en rozerood kleurtje in het assortiment die je hieronder samen met mijn nieuwste aanwinst ziet.
De kleuren die ik van de winter gekocht had, zag ik nu niet meer. Nu verkoopt HEMA naast de perzikkleurige wel nog een rode lip balm stick.

De lip balm stick is heerlijk romig en hij geeft mijn lippen een subtiele, lichte perziktint.
 
Het zijn stuk voor stuk fijne producten, al is de mono oogschaduw niet zo spectaculair. De lip balm stick is wat mij betreft een must have en de chalky eyeshaders zijn leuk als je wat wilt experimenteren met kleur, want deze is er in nog een paar opvallende kleuren.
 
De prijzen:
- mono eyeshadow: € 3,50
- chalky eyeshader: € 3,00
- lip balm stick: € 3,50
 
Heb jij één van deze make-up producten van HEMA al geprobeerd?

7 comments:

 1. mooie producten en mooie look!

  ReplyDelete
 2. Die swatches zien er goed uit!

  ReplyDelete
 3. Mooie producten! ^^

  Ik volg je nu trouwens op Bloglovin!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ik vind de lipbalm sticks ook super fijn, jammer dat ze niet lang blijven zitten

  ReplyDelete