Sunday, April 7, 2013

NOTD: Black to the Roots (Floral Grunge Essence)

Zowel Essence als Catrice hebben leuke limited lentecollecties in de schappen liggen. De collectie van Essence heet Floral Grunge. De collectie bestaat uit allerlei kleurrijke pasteltinten, maar ik koos juist het lakje met de grunge vibe eruit; Black to the Roots. Kijk mee!

Black to the Roots is een matzwarte nagellak met fijne glitter waardoor de structuur anders dan anders oogt, wat ruiger. Vandaar ook zeker dat er een stickertje met the rough op de dop zit. Alle lakjes uit de Floral Grunge collectie hebben namelijk een andere finish.

Met twee laagjes is die dekkend, maar op de foto's draag ik er drie. Doordat de foto's in zonlicht gemaakt zijn, lijkt die wat grijzer, maar hij is toch wel zwart.


Ik draag geen topcoat, want dat zou de matte finish alsnog glanzend maken. De lak doet mij een beetje aan leer denken. Hij kan prima bij een alternatieve rock chick look, maar om wat tegenwicht te bieden bij een lieve outfit in pastelkleuren doet die het ook prima. Met drie laagjes begon deze nagellak al wel snel te chippen, maar mischien is dat met twee laagjes minder. Hij droogt best snel trouwens.

De nagellak kost € 1,89 en is nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister als onderdeel van de tijdelijk verkrijgbare Floral Grunge collectie van Essence.
 
Wat vind jij van deze nagellak?

1 comment: