Tuesday, April 30, 2013

Nail stickers Sephora: Orange Sunset

Gisteren begon voor mij het hele Koninginnedag-gebeuren doordat ik op de vrijmarkt in Utrecht stond. Voor de gelegenheid wilde ik graag oranje nagels en dat is geluk met de nail stickers van Sephora die ik tijdens het laatste prijzencircus kocht. Hiermee kreeg ik in een handomdraai prachtig glitterende ombre oranje nagels!

Het aanbrengen van de stickers ging snel en makkelijk. Het zijn dunne plastic stickers. Je moet voorzichtig de beschermfolie eraf halen anders kunnen ze al scheuren. Dat had ik helaas met twee stickers, maar gelukkig zitten er meer dan tien in. Ze plakken snel op je nagel, maar eventueel kun je ze nog wat verschuiven. Ik had er vrijwel geen rimpels in. Ze zaten bijna meteen glad erop. De stickers zijn een stuk langer dan je nagel, maar alles wat je hoeft te doen is het uiteinde omvouwen en dan afscheuren. Je hoeft dus niet te vijlen, ideaal. En dit is het resultaat:Wauw, mooi effect toch? Na een dag zie ik de randjes van mijn nagels (aan de bovenkant) van mijn rechterhand weer een beetje zitten. Aan de nagels van mijn linkerhand zitten de stickers nog perfect (ik ben rechts). Gisteren was dan ook wel een dag waarbij ik fietsbanden moest oppompen, met spullen voor de vrijmarkt moest sjouwen en doen etc., dus het is niet zo gek dat de stickers ietwat te lijden hebben gehad hieronder al is het vanaf een afstandje niet eens zichtbaar. Ik heb niet het idee dat de stickers van water (handen wassen e.d.) er eerder afgaan. Onder de kraan blijven ze goed zitten.
 
Al met al ben ik overtuigd van deze stickers! Misschien ga ik nu toch vaker nagelstickers proberen, want het is zo snel en makkelijk en het ziet er nog hartstikke gaaf uit ook. Ze zijn wel wat prijzig. Ik kocht deze tijdens de prijzencircusactie van V&D voor €5, maar normaal zijn die van Sephora wel meer dan €10. Ik weet niet of ik dat zou overhebben voor iets wat je maar eenmalig kunt gebruiken, maar ze zijn wel van goede kwaliteit.
 
Als je nog nail stickers van Sephora wilt kopen, moet je snel zijn want per 1 juni verdwijnt Sephora volledig uit Nederland. Het is de vraag of ze deze nog hebben, omdat ze ook niet meer aanvullen.
 
Gebruik jij wel eens nagelstickers?

Fijne Koninginnedag!

3 comments:

 1. Wow dat ziet er mooi uit! Prachtige kleur :)

  ReplyDelete
 2. Leuke voor koninginnedag!

  XXX Tessa

  ReplyDelete
 3. Dat ziet er best goed uit, heel mooi!

  ReplyDelete