Friday, March 15, 2013

Shoplog: Action, The Body Shop en H&M (sieraden)

Gisteravond dook ik na mijn werk nog even de stad in om wat te shoppen. Ik had deze week een nieuwe Action ontdekt in Hoog-Catharijne, het winkelcentrum waar je vanaf Utrecht Centraal zo inloopt, dus daar moest ik wel even gaan kijken natuurlijk. Ook zocht ik nog een nieuwe facewash en ik moest een blousje terugbrengen naar H&M, maar natuurlijk ging ik niet met lege handen de winkel uit. Je ziet op de foto bovenaan dit artikel al mijn geshopte items bij elkaar, maar als je verder leest, laat ik ze nog wat beter zien!

Action:
Reiskussentje: € 2,79
Handdoek 70x140 cm: € 3,99
Afwasborstel (ja totaal oninteressant, haha): € 0,74
MAX eyeliner: € 0,74
Garnier oogcrème: € 2,29

Vloeibare eyeliner wilde ik wel weer eens proberen. Ik gebruik eigenlijk altijd eyeliner pennen de laatste tijd en soms gel eyeliner. Ook heb ik bijna weer nieuwe oogcrème nodig en deze van Garnier leek me wel wat. Dat is zo leuk aan Action, ze verkopen ook gewoon producten van merken zoals Nivea, Dove en Garnier voor superlage prijzen. Ik denk dat dat restpartijen zijn, maar wat maakt het uit.

The Body Shop:
Aloe Gentle Facial Wash: € 12,00
Vitamin E moisture lotion: € 19,00
Deep sleep dreamy pillow & body mist: € 5,00
 

Er was een actie dat je 50% korting kreeg op het tweede gezichtsverzorgingsproduct, dus ik heb nog wel iets bespaard, maar eigenlijk ook weer niet, want juist hierdoor kwam ik in de verleiding om die te dure vitamin E moisture lotion aan te schaffen. De facewash en de dreamy pillow&body mist wilde ik al kopen. De facewash wilde ik wel eens proberen, mede omdat die als goede cleanser wordt genoemd op de site van Jetske Ultee, een naam op huidverzorgingsgebied, en met de dreamy pillow&body mist had ik zelf al goede ervaringen. Over de dreamy pillow&body mist heb ik ook al eens een review geschreven. Gek trouwens, destijds kocht ik een fles van 100 ml voor € 15 en nu zag ik alleen flesjes van 60 ml voor € 5, maar dat is dus juist veel goedkoper in verhouding. Met deze spray kan ik weer lekker snel wegdromen.

H&M:
Ring: € 7,95
Armband: € 7,95
Oorbellen: € 4,95
 
De H&M heeft op dit moment veel leuke sieraden te koop en elke keer als ik er ben, neem ik dan ook wel weer een armbandje of zo mee. Deze sieraden heb ik niet bij elkaar uitgezocht, al vind ik de oorbellen en armband wel zomers bij elkaar door de kleuren. De ring is lekker groot en opvallend. Het is zo'n scharnierring die tot over het eerste kootje van je vinger heen valt. Ik heb smalle vingers (ringmaat 16,5/17), maar ik had toch een M hiervan nodig, dus hij valt wat klein uit.
 
Dit waren mijn geshopte items van een kleine shoptrip die ik je toch even wilde laten zien. Laat me weten wat je ervan vindt en of je zelf nog iets leuks hebt gekocht laatst!

3 comments: