Sunday, March 24, 2013

Nagellak: Jolly Jewels #103 en #106 (Golden Rose)

In totaal bezit ik vijf lakjes uit de Jolly Jewels collectie van Golden Rose. Drie ervan hebben jullie al kunnen zien in een eerder artikel. Vandaag laat ik jullie nummer 103 en nummer 106 zien!

Nummer 103 is een gouden lak met ros√©kleurige glitters. Het is leuk dat er zowel fijne als grovere glitters inzitten. Ik vind de nagellak op zich mooi, maar ik vind hem wel wat minder bij mijn bleke huidskleur passen. Ik heb trouwens twee laagjes op, maar misschien waren drie laagjes beter geweest...


Nummer 106 heb ik jullie al laten zien over een zwarte basis (hier), maar op zichzelf is die met drie laagjes ook goed draagbaar. Dit is een lak die enkel en alleen uit glitters bestaat; paarse, gele, groene en blauwe glitters. Ik vind hem erg mooi, maar een nadeel is wel dat deze met 1 √° 2 dagen al behoorlijk gaat chippen. Zelfs met een base- en topcoat. Hier had ik bij de andere Jolly Jewels lakjes niet zo snel last van.


De lakjes van de Jolly Jewels collectie blijf ik allemaal leuk, verrassend en bijzonder vinden. Ik houd wel van wat kleur en glitter op mijn nagels en dan zit je met deze lakjes helemaal goed! Ik heb de lakjes voor € 3,95 per stuk online besteld bij nagelgroothandel.nl.

Wat vind jij van deze Jolly Jewels lakjes?

Ps. Vergeet Laura's Beautyblog niet te volgen via Bloglovin' en op Twitter! Zie hiervoor de buttons in de sidebar. Thanks!

5 comments:

 1. Oh ze zijn allebei echt heel leuk!

  ReplyDelete
 2. Wow, 106 vind ik echt super!
  Wat een glitter :-)

  ReplyDelete
 3. Suuuuper tof! Alletwee hebben hebben hebben, haha!

  ReplyDelete
 4. Ik vind ze allebei heel mooi!!

  ReplyDelete