Sunday, March 17, 2013

MAC Archie's Girls face powder? Betaalbare hartjespoeder!

Bron afb.
De vrolijke Archie's Girls collectie van MAC is natuurlijk net verschenen en ondanks de mooie producten, vind ik de verpakkingen niet geweldig en ik heb ook niets met Archie's Girls wat volgens mij iets typisch Amerikaans is, al schijnt de serie ook ooit op de Nederlandse televisie geweest te zijn, maar daar heb ik niets van meegekregen. Nu moet ik toch even wat met jullie delen.

Er zitten dus mooie producten in de collectie waarbij twee verschillende lijnen verkrijgbaar zijn, namelijk die van de lieve Betty en die van de meer fierce Veronica.

De pearlmatte face powder Veronica's Blush spreekt mij het meeste aan:
Bron afb.
De poeder vind ik er voornamelijk vanwege de hartjes zo mooi uitzien en ik dacht er over na om deze te kopen, maar toen ik per toeval ontdekte dat het Amerikaanse merk Physicians Formula ook poederblush met hartjes in het assortiment heeft, was mijn grave voor de pearlmatte face powder van MAC weg. Kijk eens naar de mooie Happy Booster Glow&Mood Boosting Blush van Physicians Formula die je hieronder ziet!

Bron afb.
Deze kost ook maar zo'n $ 11,95 kost terwijl de pearlmatte face powder van MAC € 27,50 kost en aangezien het toch vooral de lieve hartjes zijn waar ik warm voor loop... Ik zal deze Happy Booster blush zeker gaan bemachtigen, want ik word er zo vrolijk van en de kleuren zijn ook nog eens heel pretty!

Voor mij dus geen Archie's Girls van MAC.

Heb jij nog wel wat van de Archie's Girls collectie gekocht?

Ps. Het nadeel van Physicians Formula is natuurlijk dat je wel online moet bestellen als je zelf niet naar Amerika gaat of niet iemand kent die het voor je mee kan nemen. Dat wordt even eBay bezoeken!

3 comments:

  1. Mooie producten, maar het thema vind ik echt zo'n afknapper.

    ReplyDelete
  2. Ziet er heel mooi uit! En dat scheelt inderdaad wel aardig wat:) Ben eigenlijk wel benieuwd of ze ook dezelfde kleur afgeven.

    ReplyDelete