Saturday, March 9, 2013

Look: Plum smokey eyes

Complement palet - Illamasqua

Afgelopen week maakte ik weer eens een look met het Complement palet van Illamasqua. Dit vind ik wel één van de mooiste paletjes die ik bezit, maar ik gebruik hem te weinig, omdat ik wel even tijd nodig heb om deze kleuren aan te brengen. De oogschaduws zijn mooi gepigmenteerd en goed samengesteld in het palet. Zelfs de creamy oogschaduw rechtsboven is fijn. Deze geeft net die extra dimensie wanneer je hem als basis aanbrengt en voor de glans stip ik er nog een beetje van aan op het midden van mijn bewegend ooglid. Kijk mee naar mijn plum smokey eyes!

Mijn plum smokey eye:

Toch net weer even anders dan een klassieke zwartgrijze of bruine smokey eyes zoals we vaak zien. Ik heb alle kleuren uit het Complement palet gebruikt. De creamy bruine kleur als basis, daarna de glanzend paarse kleur rechtsonder uit het palet op mijn bewegend ooglid en de matte mauve kleur (linksonder in 't palet) in de arcadeboog. De lichtbeige kleur linksboven in het palet is de perfecte highlightkleur voor onder de wenkbrauw. De creamy kleur heb ik voor extra glans nog wat aangestipt op het midden van mijn bewegend ooglid. Ja, ik vind deze combinatie fijn!

Full Face:

Het is geen look die ik vaak draag, maar toch ben ik nog altijd zo blij met het Complement palet! En zo'n smokey eye in een plumkleur vind ik net weer wat verrassender en mysterieuzer dan de smokey eyes zoals we die gewend zijn. Ik ga dit palet nu toch meer in de buurt houden dan weggestopt in mijn make-up lade, want het is het gewoon waard!

Gebruikte make-up:

Huid:
- Touche Magique concealer, L'Oréal
- Soft Bronze rice finishing powder, Everyday Minerals
 
Ogen:
- Shadow Insurance, Too Faced
- Complement palet, Illamasqua
- Kohl power eye pencil Raven, MAC
- One by One Satin Black mascara, Maybelline
 
Wangen:
 
Lippen:

Alle dikgedrukte roze woorden bevatten links naar artikelen met de producten!
 
Maak jij wel eens smokey eyes met een andere kleur?

Ps. Mijn andere looks met het Complement palet zien? Check:
- Look: Complement palet Illamasqua
- Look: Generation Q inspired - Illamasqua

3 comments: