Sunday, February 3, 2013

Look: Sunset & Respect

Gisteren was ik zo blij met mijn nieuwe palettes van Sleek dat ik er gisteravond gelijk een look mee gemaakt heb. Kijk mee!

Helaas heb ik geen oogfoto's, want het lukte me niet om die te maken in de avond. Toch zal ik even vertellen wat ik heb gedaan. Ik heb nummertjes in de palettes gezet van de gebruikte kleuren.
Hierboven zie je het Sunset palet en hieronder het Respect palet. Nummer 1 heb ik in de binnenste ooghoek aangebracht. Nummer 2 heb ik op mijn bewegend ooglid aangebracht. Nummer 3 zit in de arcadeboog. Nummer 4 heb ik op het midden van mijn bewegend ooglid aangebracht voor wat extra glans. Nummer 5, James Brown, heb ik de outer V gebruikt. Dus in de buitenste hoek van mijn oog. En nummer 6, Count Basi Beige zit onder mijn wenkbrauw.
De look heb ik afgemaakt met eyeliner pen boven en zwart oogpotlood op mijn waterlijn en petrolblauw oogpotlood onder mijn onderste wimpers. Natuurlijk heb ik alles aangebracht op een oogschaduwbasis en mijn wimpers zijn zoals altijd voorzien van mascara.

De complete look:

De foto's van mij zijn met flits gemaakt. Zelf vind ik de look verrassend geslaagd. Nu draag ik duidelijk eens wat meer kleur rond mijn oog, maar ik vind het zelf nog best draagbaar. Zelfs de rozerode kleur (die ik nummer 3 heb gegeven) ziet er goed vervaagd nog subtiel uit. Met deze kleuren ben ik ook altijd wat huiverig voor het effect van huilogen, maar doordat de kleuren glanzen en ik eyeliner en flink wat oogpotlood heb gebruikt, is hier geen sprake van. Juist dat deze kleuren mijn oogkleur wat meer eruit laten springen vind ik dan wel weer leuk.

Ik was trouwens uit eten met vriendinnen en helaas ben ik terug in de trein één van mijn oorbellen verloren. Daar baal ik wel een beetje van...

Gebruikte producten:
- Stay all day concealer Soft Beige, Essence
- Soft Bronze rice finishing powder, Everyday Minerals
- Blush Suede, Sleek
- Shadow Insurance, Too Faced
Sunset i-Divine palet, Sleek
Respect i-Divine palet, Sleek
- Eyeliner pen, Essence
- Black Ink velvet touch eye liner, Gosh
- 24/7 glide-on eye pencil Mainline, Urban Decay
- One by One Satin Black mascara, Maybelline
- Eyebrow gel, HEMA
- Lip designer Nude Rose, Catrice
- Jumbo lip pencil Honey Nectar, NYX


Wat vind jij van de look?

7 comments:

 1. Sleek heeft echt prachtige paletten en je hebt er een erg mooie look mee gemaakt!xx

  ReplyDelete
 2. Wow, wat een prachtige look zeg!

  ReplyDelete
 3. mooie look!
  leuke blog heb je, elkaar volgen? xx

  ReplyDelete
 4. Mooi mooi mooi. Heel leuke paletjes ook :-)

  ReplyDelete
 5. Ziet er mooi uit! Staat je goed.
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award. Kijk maar even op mijn blog wat dat inhoudt.

  ReplyDelete